بیانیه سازمان همکاری اسلامی درباره قدس و مسجد الاقصی

شنبه 19 فروردين 1402
14:38
بیانیه سازمان همکاری اسلامی درباره قدس و مسجد الاقصی سازمان همکاری اسلامی بار دیگر تمامی سیاست‌ها و اقدامات اشغالگران اسرائیلی با هدف محو هویت شهر قدس شریف را محکوم و تاکید کرد که مسجدالاقصی فقط عبادتگاه مسلمانان است و اقدامات اشغالگران باعث بی ثباتی امنیت منطقه می شود. 

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش رسانه های عربی، حسین طه رئیس سازمان همکاری اسلامی امروز (شنبه) در نشست فوق‌العاده کمیته اجرایی این سازمان درباره ادامه حملات و تجاوزگری رژیم اسرائیل - به عنوان قدرت اشغالگر و استعماری نامشروع - علیه مسجدالاقصی گفت: قدس بخشی جدایی ناپذیر از سرزمین فلسطین اشغالی و پایتخت کشور فلسطین است و مسجد مبارک الاقصی با همه گسترده آن فقط عبادتگاه خالص مسلمانان است.

طاها همچنین بر موضع سازمان همکاری اسلامی درباره روند تحولات مسجد الاقصی تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: این دیدار در حالی برگزار می شود که اوضاع شهر قدس شریف و مقدسات اسلامی آن در نتیجه تشدید تجاوزات و تجاوزگری آشکار اسرائیل از طریق یورش نیروهای اشغالگر اسرائیلی و شهرک نشینان تندرو به مسجد الاقصی و حمله وحشیانه به نمازگزاران در صحن این مسجد شریف و زخمی و بازداشت صدها نفر از آنها، وخیم است. این حملات و تجاوزگری نقض آشکار حرمت اماکن مقدس و آزادی عبادت و کنوانسیون های ژنو و قطعنامه های ذیربط سازمان ملل است.

رئیس سازمان همکاری اسلامی نسبت به هرگونه تلاش برای تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی اماکن مقدس اسلامی و مسیحی در قدس شریف به ویژه مسجد الاقصی هشدار داد و رژیم اشغالگر اسرائیل را مسئول کامل عواقب جنایات و تخلفات خطرناک دانست که می تواند به دامن زدن به خشونت و تنش و بی ثبات کردن امنیت و ثبات در منطقه منجر شود.

طه تاکید کرد: تمامی تصمیمات و سیاست های اسرائیل با هدف تغییر وضعیت جغرافیایی و جمعیتی شهر قدس و خدشه وارد کردن به وضعیت تاریخی و حقوقی اماکن مقدس در آنجا هیچ اثر قانونی ندارد و بر اساس قوانین بین المللی و قطعنامه های ذیربط سازمان ملل متحد باطل و بی اعتبار تلقی می شود.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم