جبهه یکپارچه مقاومت؛

وحشت صهیونیست ها از جبهه موشکی سوم سوریه علیه اشغالگران پس از غزه و لبنان

دوشنبه 21 فروردين 1402
10:13
وحشت صهیونیست ها  از جبهه موشکی سوم سوریه علیه اشغالگران پس از غزه و لبنان رژیم اشغالگر به دنبال یورش به مسجدالاقصی و ضرب و جرح نمازگزاران و اعتکاف کنندگان فلسطینی با واکنش بی سابقه گروه های مقاومت مواجه شده و در این مدت بدترین کابوس را تجربه کرده است که با تحولات اخیر بویژه سوریه، لبنان، سرزمین های اشغالی فلسطین و نوار غزه عمیق تر شده است.

العالمسوریه

چالش جدید برای رژیم صهیونیستی نیز حملات موشکی به مناطقی در جولان اشغالی از خاک سوریه است که به دنبال آن، نیروهای اشغالگر با استفاده از توپخانه و پهپاد در صدد پاسخ برآمدند.

در همین حال، و در تحولی چشمگیر، گردان «لواء القدس» در سوریه مسئولیت حملات موشکی به رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی را برعهده گرفت و در بیانیه‌ای اعلام کرد هدف قرار دادن پایگاههای اشغالگران در جولان در پاسخ به حملات به مسجد الاقصی صورت می‌گیرد و با قاطعیت قول داد هر حمله دیگری را از جبهه جنوبی سوریه پاسخ خواهد داد.

حملات موشکی مقاومتدر همین ارتباط، ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران در تماس تلفنی با بشار اسد همتای سوری خود با تاکید بر اینکه نظام بین الملل به نفع مقاومت و علیه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی در حال تغییر است، تصریح کرد: تحولات اخیر نشان دهنده برتری محورمقاومت در مقابله با رژیم صهیونیستی است. اسد نیز به نوبه خود گفت: نشانه های فروپاشی امروز در جامعه صهیونیستی نمایان شده و این امر نتیجه مقاومت و به ویژه ایستادگی مردم فلسطین است.

ناظران می گویند تحولات اخیر به ویژه شلیک ده ها موشک به شهرک های صهیونیستی، تاکیدی بر تبلور یک جبهه یکپارچه در مقابل اشغالگران اسرائیل از جنوب لبنان تا سوریه، غزه و کرانه باختری اشغالی است.

در بحبوحه تشدید تنش های رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت فلسطین، در پی یورش نیروهای اشغالگر به مسجد الاقصی در ماه رمضان و ضرب و جرح نمازگزاران و معتکفان، از حمله پلیس صهیونیستی به نمازگزاران فیلم گرفته شد.

این امر به اتحاد جبهه‌ها علیه اشغالگران منجر شد که رهبران رژیم را سردرگم کرده و آنها را به هزار بار فکر کردن قبل از هر اقدام حساب نشده، واداشته است. پاسخ محدود رژیم صهیوینستی به موشک‌های شلیک شده از جنوب لبنان و غزه ، بیانگر نگرانی های تشکیلات امنیتی این رژیم در باره جنگ همه جانبه با گروههای مقاومت فلسطین، لبنان و عرب بود و پیام هایی مبنی بر ناتوانی جبهه داخلی "اسرائیل" برای جنگ در چند جبهه را به همراه داشت.

در این زمینه سیاستمداران جدید این رژیم درباره کیفیت پاسخ تردید زیادی داشتند و برخی درباره عواقب وارد شدن به جنگ با مقاومت در لبنان هشدار دادند ، در حالی که در داخل نیز بر اثر سیاست‌های افراطی بنیامن نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تلاش وی برای گرفتن قدرت کامل در دستان خود، ملتهب است.

مقامات رژیم صهیونیستی نیز در داخل نیز با جنگی سخت و شدید از طریق عملیات الاسود المنفرده (شیرهای تنها) روبرو هستند که رهبران اشغالگر را حیرت زده کرده و آنها را از نظر عواقب و تاثیر این حملات بر امنیت آنان به شدت وحشت زده کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

جنایت صبرا و شتیلا؛ ۴۴ سال بی عدالتی و فرار از مجازات


آتش‌افروزی در حریم شام؛ حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به حومه قنیطره و دمشق


قند پارسی در کام تاریخ / پزشکیان ؛شعر فارسی، ستون استوار عمارت فرهنگ ایرانی است


سقوط آزاد ارزش پول ملی سودان؛ جنگ، گرانی و بحران اقتصادی، مردم این کشور را زمین‌گیر کرد + ویدئو


آینه‌ی تمام‌نمای انقلاب؛ رئیس‌جمهور مردم را پشتوانه‌ی مستحکم مسیر خدمت خواند


کمان افتخار ایران در آسمان آسیا؛جوانمردی نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران کمیته پارالمپیک آسیا شد


فتح چشم بیدار باب‌المندب؛ صخره‌های «الأغبرة» در چنگ انصارالله


صدراعظم آلمان: دوران دوستی بی‌قید و شرط با آمریکا به پایان رسیده است


خنثی سازی تلاش دشمنان برای نقض حاکمیت ایران


چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴۸ فروند جنگنده اف-۳۵ به عربستان؛ نگرانی تل آویو را برانگیخت + ویدئو