رئیسی : عادی سازی روابط، برای رژیم صهیونیستی امنیت ساز نخواهد بود

جمعه 25 فروردين 1402
16:54
رئیسی : عادی سازی روابط، برای رژیم صهیونیستی امنیت ساز نخواهد بود رئیس جمهور با بیان اینکه اضمهلال رژیم صهیونیسیتی بسیار نزدیک است، گفت: عادی سازی روابط با دولت‌های منطقه به هیچ عنوان برای رژیم صهیونیستی امنیت ساز نبوده و نخواهد بود.

العالم - ایران

آیت الله سیدابراهیم رئیسی در حاشیه راهپیمایی روز قدس در تهران، این راهپیمایی را نماد همبستگی و انسجام امت اسلامی دانست و گفت: آزادی قدس شریف بسیار نزدیک است.
رئیس جمهور با بیان اینکه نشانه‌های فروپاشی رژیم صهیونیستی آشکار شده است، تاکید کرد: این جمعیت در سراسر جهان اسلام نشان می‌دهد آزادی قدس بسیار نزدیک است؛ نزدیک‌تر از آنچه می‌شود تصور کرد.

وی با اشاره به حضور پرشور مردم تهران در راهپیمایی روز قدس گفت: این اجتماع و اجتماعاتی که در سراسر عالم اسلام برگزار می‌شود؛ پشتوانه‌ای برای مردم فلسطین، لبنان و مبازران و مجاهدان مقاومت است که بدانند تنها نیستند و در این میدان همه از آن‌ها حمایت می‌کنند.

رئیس جمهور همچنین گفت: عادی سازی روابط با دولت‌های منطقه به هیچ عنوان برای رژیم صهیونیستی امنیت ساز نبوده و نخواهد بود.

آیت الله رئیسی روز جمعه و مصاف با ۲۳ ماه رمضان از حوالی خیابان کارگر به جمع شرکت‌کنندگان در راهپیمایی روز قدس در پایتخت پیوست. حضور رئیس جمهور در جمع راهپیمایان با استقبال پر شور مردم همراه بود و آنان با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» با رئیس جمهور همراهی کردند.

رییسی
رییس‌ جمهوری را «غلامحسین اسماعیلی» رییس دفتر رییس جمهور، همراهی می کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند