رئیسی : عادی سازی روابط، برای رژیم صهیونیستی امنیت ساز نخواهد بود

جمعه 25 فروردين 1402
16:54
رئیسی : عادی سازی روابط، برای رژیم صهیونیستی امنیت ساز نخواهد بود رئیس جمهور با بیان اینکه اضمهلال رژیم صهیونیسیتی بسیار نزدیک است، گفت: عادی سازی روابط با دولت‌های منطقه به هیچ عنوان برای رژیم صهیونیستی امنیت ساز نبوده و نخواهد بود.

العالم - ایران

آیت الله سیدابراهیم رئیسی در حاشیه راهپیمایی روز قدس در تهران، این راهپیمایی را نماد همبستگی و انسجام امت اسلامی دانست و گفت: آزادی قدس شریف بسیار نزدیک است.
رئیس جمهور با بیان اینکه نشانه‌های فروپاشی رژیم صهیونیستی آشکار شده است، تاکید کرد: این جمعیت در سراسر جهان اسلام نشان می‌دهد آزادی قدس بسیار نزدیک است؛ نزدیک‌تر از آنچه می‌شود تصور کرد.

وی با اشاره به حضور پرشور مردم تهران در راهپیمایی روز قدس گفت: این اجتماع و اجتماعاتی که در سراسر عالم اسلام برگزار می‌شود؛ پشتوانه‌ای برای مردم فلسطین، لبنان و مبازران و مجاهدان مقاومت است که بدانند تنها نیستند و در این میدان همه از آن‌ها حمایت می‌کنند.

رئیس جمهور همچنین گفت: عادی سازی روابط با دولت‌های منطقه به هیچ عنوان برای رژیم صهیونیستی امنیت ساز نبوده و نخواهد بود.

آیت الله رئیسی روز جمعه و مصاف با ۲۳ ماه رمضان از حوالی خیابان کارگر به جمع شرکت‌کنندگان در راهپیمایی روز قدس در پایتخت پیوست. حضور رئیس جمهور در جمع راهپیمایان با استقبال پر شور مردم همراه بود و آنان با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» با رئیس جمهور همراهی کردند.

رییسی
رییس‌ جمهوری را «غلامحسین اسماعیلی» رییس دفتر رییس جمهور، همراهی می کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن