ایران اهانت مجدد به قرآن کریم را در دانمارک محکوم کرد

شنبه 26 فروردين 1402
23:08
ایران اهانت مجدد به قرآن کریم را در دانمارک محکوم کرد سخنگوی وزارت امور خارجه اهانت مجدد به ساحت مقدس قرآن کریم را در دانمارک شدیدا محکوم کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

ناصر کنعانی گفت: این اقدام موهن که توسط یک گروه افراطی در ماه مبارک رمضان - ماه نزول قرآن - صورت گرفت، جسارت به دین آسمانی و نورانی اسلام و اهانتی آشکار به همه مسلمانان جهان است.

وی تصریح کرد: این اقدام جسورانه و تحریک‌آمیز در روز جمعه و در حالیکه آزادگان جهان یک صدا آزادی قدس شریف از چنگال رژیم جنایت پیشه و فتنه‌انگیز صهیونیستی را طلب می کردند، سخیف ترین راه برای به نمایش گذاشتن ادعایی است که در غرب از آن به عنوان آزادی بیان یاد می‌شود.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی یادآور شد، اهانت آزادانه به مقدسات مسلمانان، روی دیگر افراط گری و خشونت تکفیری است و به همان اندازه محکوم و شایسته واکنش بازدارنده جهانی است.

کنعانی از دولت دانمارک خواست برای جلوگیری از تکرار اینگونه اقدامات نفرت‌انگیز، تدابیر و اقدامات قاطع بعمل آورد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا