برکناری یکی از فرماندهان رژیم صهیونیستی به دنبال ناکامی در بازداشت جوان فلسطینی

چهارشنبه 30 فروردين 1402
09:17
برکناری یکی از فرماندهان رژیم صهیونیستی به دنبال ناکامی در بازداشت جوان فلسطینی یک فرمانده یگان نیروهای مخفی رژیم صهیونیستی به دلیل ناکامی در دستگیری یکی از جوانان فلسطینی ساکن جنین و به خطر انداختن بی دلیل جان نیروهای تحت امرش برکنار شد.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرگزاری فلسطینی سما به نقل از روزنامه یدیعوت احارونوت نوشت: سرلشکر «امیر کوهن» رئیس پلیس مرزی رژیم صهیونیستی پس از دستگیری هایی که هفته گذشته در جنین رخ داد، تصمیم به برکناری این فرمانده گرفت.

این روزنامه اعلام کرد که بیشتر جزییات این عملیات محرمانه است و اعلام نشده است در حالی که این فرمانده بر خلاف روال و دستور عمل کرده و فرد تحت تعقیب متواری شده است.

منابع پلیس مرزی رژیم اسرائیل به این روزنامه گفتند که خطر برای نیروهای نظامی این رژیم افزایش یافته است و مشخص شد که فرمانده در بررسی این حادثه دروغ گفته است.

بر اساس تصمیم فرمانده پلیس مرزی رژیم اسرائیل این فرمانده و معاون وی در سمت دیگری انتقال می یابند.

از سوی دیگر، رادیو ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل گزارش داد که عملیات نیروهای مخفی این رژیم در هفته گذشته در جنین نافرجام بوده است.

به گزارش رادیوی یاد شده، فرمانده گردان به نیروهای تحت امر خود دستور داد تا خودروی استتار شده شان را در زمان نامناسبی ترک کنند.

رادیو ارتش رژیم اشغالگر خاطرنشان کرد، این امر باعث شد فرد تحت تعقیب نیروهای اسرائیلی را شناسایی کرد و به سرعت از محل متواری شد به این معنی که عملیات مخفی به گونه ای انجام شد که جان نیروهای اسرائیلی را تهدید کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

گفتگو و رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و مصر درباره کاهش تنش در منطقه


وزیر خارجه روسیه به تهران سفر می کند


جهان چگونه بهای تشدید تنش‌ها از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی را می‌پردازد؟


سوریه عرصه تسویه‌ حساب‌های منطقه‌ای؛ عربستان سعودی + فیلم


سرلشکر عبداللهی: برای تصمیم‌های احمقانه دشمن لحظه‌شماری می‌کنیم


چند شهید و زخمی در حمله متجاوزان سعودی در استان صعده + فیلم


یمن در کانون نبرد با هدف درهم‌ شکستن هژمونی و بازآفرینی تاریخ یک ملت


وزیر دفاع: به تولید موشک و پهپاد شتاب می‌دهیم


هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه


بقائی خطاب به رئیس‌جمهور فرانسه: آقای ماکرون! استاندارد دوگانه قابل دفاع نیست