ادعای وال استریت ژورنال: حمایت مصر و «خلیفه حفتر» از دو طرف درگیر در سودان

پنج‌شنبه 31 فروردين 1402
01:04
ادعای وال استریت ژورنال: حمایت مصر و «خلیفه حفتر» از دو طرف درگیر در سودان روزنامه آمریکایی مدعی شد که مصر و لیبی به دو طرف درگیر در سودان کمک‌های نظامی ارسال کرده‌اند.

العالم-سودان

یک روزنامه آمریکایی شبانگاه چهارشنبه به وقت تهران مدعی شد که مصر و لیبی از جمله حامیان نیروهای نظامی مخالف ارتش و نیروهای نظامی دولت سودان هستند.

روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل از منابع آگاه مدعی شد که افراد مطلع گفته‌اند که یک رهبر قدرتمند شبه نظامیان لیبی و ارتش مصر از ژنرال‌های مخالف ارتش سودان و نیروهخای نظامی دولتی حمایت نظامی کرده‌اند.

بنابرادعای این روزنامه، ژنرال «خلیفه حفتر» رهبر شبه نظامیان لیبی دستکم یک هواپیما برای ارسال تجهیزات نظامی برای ژنرال‌های مخالف در ارتش سودان فرستاده است. مصر نیز هواپیماهای جنگی و خلبانان خود را برای حمایت از ارتش سودان به این کشور فرستاده است.

این گزارش حاکیست، سندیکای پزشکان سودان در گزارشی تعداد کشته‌های درگیری‌های چند روز گذشته در سودان را ۱۷۴ کشته و ۱۰۴۱ زخمی اعلام کرد.در این گزارش آمده است که تنها در روز گذشته ۳۰ غیرنظامی کشته و ۲۴۵ نفر زخمی شدند.

در این گزارش همچنین آمده است که تعدادی از کشته‌ها و زخمی‌ها نیز به دلیل دشواری نقل و انتقال آن‌ها به بیمارستان و اوضاع امنیتی، در این آمار گنجانده نشده‌اند.

از چند هفته قبل به دلیل اختلاف میان فرماندهی نیروهای مسلح سودان و نیروهای پشتیبانی سریع درباره زمان‌بندی و فرماندهی ارتش، تنش میان «عبدالفتاح البرهان» فرمانده نیروهای مسلح و «محمد حمدان دقلو» معروف به (حمیدتی) فرمانده نیروهای پشتیبانی در این کشور تشدید شد و از روز شنبه این درگیری‌ها کلید خورد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ


آغاز به کار چهلمین کنفرانس بین‌المللی وحدت در تهران


۱۲ الجزایری در آتش‌سوزی‌ جنگلی کشته شدند