وزیر دفاع وارد مسکو شد

سه شنبه 5 ارديبهشت 1402
08:02
وزیر دفاع وارد مسکو شد امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح (دوشنبه، ۴ اردیبهشت‌ماه) به منظور شرکت در نشست چهارجانبه عادی‌سازی روابط سوریه و ترکیه، وارد مسکو پایتخت روسیه شد.

العالم - ایران

نشست چهارجانبه عادی سازی روابط سوریه و ترکیه ، بخشی از روند عادی‌سازی روابط ترکیه و سوریه با میانجی‌گری ایران و روسیه است.

مذاکرات برای عادی‌سازی روابط بین دمشق و آنکارا، نخستین بار ۲۸ دسامبر ۲۰۲۲ با حضور وزرای دفاع روسیه، سوریه و ترکیه در مسکو آغاز شد. در این جلسه، طرفین درباره تشکیل یک کمیسیون مشترک سه‌جانبه به توافق رسیدند.

به دنبال این مذاکرات مقرر شد که این نشست‌ها در سطح وزرای خارجه نیز برگزار شود و مذاکرات مستقیم بین «رجب طیب اردوغان» و «بشار اسد»، رئیسان جمهوری ترکیه و سوریه نیز در دستورکار خواهد بود.

گفتنی است، نشست چهارجانبه معاونان وزرای خارجه سوریه، روسیه، ایران و ترکیه درباره تحولات سوریه ۱۵ فروردین در مهمانسرای وزارت خارجه روسیه در مسکو برگزار شد و بنابر اعلام وزارت خارجه ترکیه نشست وزرای خارجه چهار کشور نیز اوایل ماه مه برگزار می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد