اقدام مسلحانه در سیستان و بلوچستان/ شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان

يکشنبه 10 ارديبهشت 1402
10:15
اقدام مسلحانه در سیستان و بلوچستان/ شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان
رئیس پلیس آگاهی سراوان صبح امروز در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس به سمت خودروی او به شهادت رسید.

العالم - ایران

خودروی رئیس پلیس آگاهی شهرستان سراوان در جنوب استان سیستان و بلوچستان حدود ساعت 7:10 صبح امروز توسط افراد ناشناس در چهارراه «ناهوک» داخل شهر سراوان مورد حمله مسلحانه افراد ناشناس قرار گرفت.

در پی این حادثه و تیراندازی به خودرو به وسیله سلاح کلاشینکف، رئیس پلیس آگاهی سراوان به شهادت رسید و همسرش که در خودرو همراه او بود با دو گلوله مجروح شده است.

ترور کور و شهادت رئیس پلیس آگاهی شهرستان سراوان

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از حمله ناجوانمردانه معاندین کوردل و شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان در یکی از خیابان‌های شهر سراوان خبر داد.

سردار دوستعلی جلیلیان در تشریح جزئیات این خبر، اظهار داشت: در ساعت 7 و 10 دقیقه صبح امروز رئیس پلیس آگاهی انتظامی سراوان در حالی که با خانواده در یکی از خیابان‌های شهر در حال تردد بود، توسط معاندین به صورت ناجوانمردانه ترور شد.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: در این حمله ناجوانمردانه سرگرد «علیرضا شهرکی»، رئیس آگاهی شهرستان سراوان به درجه رفیع شهادت نائل آمد و همسر وی نیز که مورد اصابت گلوله قرار گرفت به بیمارستان منتقل شد و وضعیت عمومی وی وخیم گزارش شده است.

وی تصریح کرد: تیم‌های پلیس‌های تخصصی به منظور شروع تحقیقات تخصصی و شناسایی و دستگیری عوامل معاند در محل حادثه حضور دارند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش