امارات: از هر طرح سیاسی برای توقف درگیری در سودان حمایت می‌کنیم

دوشنبه 11 ارديبهشت 1402
04:01
امارات: از هر طرح سیاسی برای توقف درگیری در سودان حمایت می‌کنیم «منصور بن زاید» معاون نخست وزیر امارات با «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان تلفنی گفت‌وگو کرد.

العالم-امارات

بن زاید در این تماس تلفنی بر حمایت امارات از تمامی طرح‌های سیاسی مسالمت‌آمیز برای توقف درگیری‌ها و پایان دادن به بحران در سودان تأکید کرد.

خبرگزاری امارات (وام) گزارش داد که بن زاید همچنین بر ضرورت تعامل خردمندانه، گفت‌وگوی مسالمت‌أمیز و اهتمام به منافع عالی سودان و حفظ امنیت و ثبات آن تأکید کرد.

درگیری بین ارتش سودان به فرماندهی البرهان و نیروهای پشتیبانی سریع تحت فرماندهی ژنرال «محمد دقلو» معروف به (حمیدتی) وارد سومین هفته متوالی شده و با وجود اعلام آتش‌بس در این کشور اما درگیری‌ها به صورت پراکنده ادامه دارد.

اتحادیه پزشکان سودان نیز اعلام کرد که شمار قربانیان غیرنظامی درگیری‌های سودان به ۴۲۵ کشته و ۲۰۹۱ زخمی رسیده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی