شهادت نوجوان 17ساله فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست+ ویدیو

دوشنبه 11 ارديبهشت 1402
10:40
شهادت نوجوان 17ساله فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست+ ویدیو نظامیان صهیونیست با حمله به اردوگاه «عقبه جبر» در مرکز کرانه باختری یک نوجوان فلسطینی را به شهادت رساندند و شش نفر دیگر را زخمی کردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

وزارت بهداشت فلسطین، امروز (دوشنبه)، اعلام کرد که «جبریل محمد اللدعه» نوجوان هفده‌ساله فلسطینی براثر جراحات وارده در درگیری با نظامیان صهیونیست در اردوگاه «عقبه جبر» در جنوب اریحا (مرکز کرانه باختری) به شهادت رسیده است.

فلسطینشمار زیادی از نظامیان صهیونیست با ورود ناگهانی به اردوگاه عقبه‌جبر چند خانه را در این اردوگاه محاصره کردند. به دنبال این اقدام، جوانان فلسطینی با نیروهای رژیم صهیونیستی درگیر شدند و جبریل محمد اللدعه با گلوله جنگی هدف قرار گرفت. نظامیان صهیونیست همچنین شش فلسطینی دیگر را زخمی کردند که وضعیت سه نفر از آن‌ها خطرناک گزارش شده است.

شهادتنیروهای امدادی بلافاصله مجروحان را به بیمارستان منتقل کردند و ساعاتی بعد، وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه‌ای شهادت اللدعه به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست را اعلام کرد.

«عید براهمه» مدیر مرکز اسرا در اریحا به خبرگزاری فلسطین (وفا) گفت که نیروهای اشغالگر پس از ورود به اردوگاه عقبه‌جبر «احمد جهاد ابوالعسل» دبیر جنبش «فتح» و «احمد جابر وهدان» را دستگیر کردند.

با شهادت این جوان فلسطینی در اریحا، شمار شهدای فلسطینی به ضرب گلوله اشغالگران صهیوینست از ابتدای سال جاری به 106 نفر رسید.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است