دردسر موشک های مقاومت برای رژیم صهیونیستی و ناکارآمدی گنبد آهنین

پنج‌شنبه 21 ارديبهشت 1402
11:22
دردسر موشک های مقاومت برای رژیم صهیونیستی و ناکارآمدی گنبد آهنین پس از ناتوانی گنبد آهنین در رهگیری موشک‌های مقاومت، رژیم صهیونیستی برای نخستین بار از سامانه «فلاخن داوود» استفاده کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت احرونوت» اعلام کرد که مقاومت فلسطین در غزه یک موشک سنگین به سمت تل آویو شلیک کرد که در پی آن ارتش اسرائیل برای اولین بار مجبور به فعال سازی سامانه «فلاخن داود» به منظور رهگیری و انهدام این موشک‌ شد.

منبع مذکور تاکید کرد که رهگیری این موشک با استفاده از سامانه فلاخن داوود یک میلیون دلار برای اسرائیل هزینه به دنبال داشته است.

از ابتدای درگیری های روز چهارشنبه کارشناسان نظامی و رسانه های صهیونیست از کندی عملکرد سامانه گنبد آهنین خبر داده و برخی نیز مدعی شده بودند که این سامانه و دیگر زیرساخت های نظامی اسرائیل، با آغاز درگیری ها با حمله سایبری و مشکلات فنی روبرو شده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا