گفتگوی تلفنی هنیه و النخاله

يکشنبه 24 ارديبهشت 1402
19:39
گفتگوی تلفنی هنیه و النخاله اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس با زیاد نخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تلفنی گفتگو کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های مقاومت اعلام کردند، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در تماسی تلفنی با زیاد النخاله دبیر کل جنبش جهاداسلامی فلسطین شهادت شماری از فرماندهان و رزمندگان سرایا القدس شاخه نظامی جهاد اسلامی را در جنگ اخیر خونخواهی آزادگان تبریک و تسلیت گفت.

هنیه در این تماس تلفنی ضمن تاکید بر وحدت موضع مقاومت که در ابعاد میدانی و سیاسی نمود پیدا کرده، افزود: مقاومت به خون رهبران شهید و آحاد ملت فلسطین وفادار است.

رهبر جنبش حماس همچنین تاکتیک همگرایی جمعی مقاومت از طریق اتاق مشترک را مورد ستایش قرار داده و عملکرد سرایا القدس را در این جنگ قهرمانانه مایه افتخار توصیف کرد.

او تاکید کرد: ما به ملت خود که در کنار مقاومت ایستاده و بستر و حامی قدرتمند ان بودند، مباهات می‌کنیم.

زیاد النخاله نیز به نوبه خود از این تماس تشکر کرده و فعالیت با روحیه مشارکت و مقاومت را ارج نهاده و این پیروزی که توسط مجاهدین محقق شد را مورد ستایش قرار داد.

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو