گزارش خبرنگار العالم از مراسم روز 'نکبت' در اردوگاه براجنه در لبنان

دوشنبه 25 ارديبهشت 1402
21:20
آوارگان فلسطینی در اردوگاه براجنه در لبنان مراسمی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد اشغال فلسطین(روز نکبت) برگزار کردند.

العالم فلسطین

یکی از زنان اردوگاه براجنه به خبرنگار العالم گفت که کلید خانه اش که آن را از خانواده اش به ارث برده است، حفظ کرده است.

وی افزود: به فرزندان و نوادگانم می گویم که به مبارزه و جنگ ادامه دهید تا فلسطین را بازپس بگیریم.

یکی دیگر از آوارگان فلسطینی در اردوگاه براجنه گفت: حق بازگشت به موجب قوانین و پیمان های بین المللی، حق قانونی و مشروع فلسطینیهاست. مردم فلسطین همچنان برای احقاق حقوق خود به جنگ و مبارزه ادامه می دهند. ملتی که ریشه تاریخی 7هزار ساله دارد، هیچگاه یک نیروی اشغالگر و کشورهای امپریالیستی نمی توانند ملت ما را از تاریخ حذف کنند.

در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۲۷ برابر با ۱۴ مه ۱۹۴۸ میلادی صهیونیست ها فلسطین را اشغال کردند و بیش از هفتصد و پنجاه هزار فلسطینی را در سال 1948 از خانه و کاشانه و سرزمین خود بیرون راندند و آواره کردند.

فلسطینی‌ها در اردوگاه‌های آوارگان و همچنین در قدس اشغالی، کرانه باختری و نوار غزه، با برافراشتن پرچم‌هایی که بر روی آنها نام شهرها و روستاهای فلسطینی و سرزمین اجدادشان نوشته شده است، راهپیمایی‌های گسترده انجام دادند.

0% ...

آخرین اخبار

دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا