اشغال فلسطین بزرگترین پاکسازی نژادی عصر جدید

سه شنبه 26 ارديبهشت 1402
21:10
اشغال فلسطین بزرگترین پاکسازی نژادی عصر جدید دبیرکل اقدام ملی فلسطین، اشغال این سرزمین یا نکبت فلسطین را بزرگترین پاکسازی نژادی عصر جدید دانست.

العالم – فلسطین

دکتر مصطفی البرغوثی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد اشغال فلسطین به برنامه ضیف و حوار شبکه خبری العالم گفت: مسئولیت این نکبت در ابتدا به عهده جنبش صهیونیسم و پس از آن انگلستان، آمریکا و فرانسه است که از این رژیم با پول و سلاح حمایت کردند.

وی ادامه داد: هدف کشورهای مزبور از حمایت از رژیم صهیونیستی آن بود تا این رژیم پایگاه پیشرو آنان برای حفظ منافعشان در منطقه باشد.

البرغوثی گفت: شاه ایران قوی ترین همپیمان رژیم صهیونیستی بود اما پس از پیروزی انقلاب، امام خمینی (ره) سفارت این رژیم را به سازمان آزادیبخش فلسطین تحویل داد که این اقدام معنای بسیار عظیمی دارد.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند