نشست تحریک‌آمیز کابینه رژیم صهیونیستی در زیرزمین مسجدالاقصی

يکشنبه 31 ارديبهشت 1402
14:50
نشست تحریک‌آمیز کابینه رژیم صهیونیستی در زیرزمین مسجدالاقصی منابع عبری با انتشار تصاویری از برگزاری نشست هفتگی کابینه نتانیاهو در سطح زیرین مسجدالاقصی خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

کابینه رژیم صهیونیستی در اقدامی تحریک‌آمیز جلسه هفتگی خود برای تصویب طرح‌های یهودی‌سازی شهر قدس را در تونل‌های زیر دیوار براق و مسجد الاقصی برگزار کرد.

در این نشست کابینه رژیم صهیونیستی با ساخت ۱۷۰۰ واحد صهیونیست‌نشین جدید در قدس اشغالی موافقت کردند.

پیش از این منابع عبری از برگزاری این نشست در تونل‌های زیر دیوار براق و مسجدالاقصی خبر داده بودند، اقدامی که برای دومین بار از سال ۲۰۱۷ تاکنون رخ می‌دهد.

این در حالی است که «ایتمار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که در جلسه کابینه نیز حضور داشت، صبح امروز (یکشنبه) با ورود از باب المغاربه به مسجدالاقصی، به این مکان مقدس اسلامی تعرض کرد.

این تعرض با حمایت شدید نظامیان صهیونیست انجام شد و طی آن بن‌گویر پس از عبور از صحن‌های مختلف مسجدالاقصی، به سوی دیوار براق (محل انجام مراسمات دینی صهیونیستی) رفت. بن‌گویر در سخنانی در جریان این یورش تاکید کرد: تهدیدات حماس هیچ تاثیری ندارد، ما صاحبان قدس هستیم!

به گزارش مهر؛ اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها در تعرض گسترده به مسجدالاقصی که همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، تشدید شده بود، همچنان ادامه دارد. روز پنج‌شنبه گذشته قریب به یک هزار صهیونیست با تعرض به مسجدالاقصی خودشان را برای برگزاری مراسم موسوم به راهپیمایی پرچم آماده کردند.

در جریان برگزاری این راهپیمایی نیز صهیونیست‌ها به اجرای رقص‌های تحریک‌آمیز و ضرب و شتم فلسطینی‌ها در مناطق قدیمی قدس اقدام کردند.

قبله اول مسلمانان جهان طی دهه‌های اخیر همواره با تعرضات گسترده صهیونیست‌ها مواجه بوده است. شهرک‌نشینان صهیونیست در کل ایام هفته غیر از جمعه و شنبه در دو نوبت صبح و عصر اقدام به تعرض به مسجدالاقصی می‌کنند. این اقدام صهیونیست‎ها با هدف تغییر واقعیت و هویت مسجدالاقصی و همچنین تقسیم مکانی و زمانی این مکان مقدس اسلامی صورت می‎‌گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: پیامدهای تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران فراتر از خاورمیانه است


ورود نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطقی از خاک سوریه


سفیر ایران: دولت‌ها اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را رد و محکوم کنند


رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)