در گفت وگو با العالم؛

انصارالله: منافع آمریکا در ادامه تجاوز به یمن، غارت نفت این کشور و فروش سلاح است

پنج‌شنبه 4 خرداد 1402
13:05
یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تاکید کرد که منافع آمریکا در ادامه تجاوز به مردم یمن و فروش تسلیحات در حجم بسیار زیاد در منطقه است، همانگونه که در هشت سال گذشته چنین کرده است.

العالم _ یمن

حزام اسد، از اعضای دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، در گفت و گو با شبکه خبری العالم تصریح کرد: آمریکایی ها با تداوم تجاوزات خود و ادامه وضعیت نه جنگ نه صلح در یمن، در پی سلطه مستقیم بر کشور یمن به ویژه بر بنادر و آبراه ها و نیز کنترل منابع آن از جمله نفت و غیره هستند.

وی افزود: آمریکا علاوه بر این تلاش می کند قدرت تصمیم گیری در یمن را به اختیار خود درآورد، همان گونه که در دوره های گذشته چه از طریق دیکته کردن و چه در قالب بخشنامه ها و دستورات مستقیم، تصمیمات خود را بر یمن تحمیل می کرد.

این مقام جنبش انصار الله یمن تصریح کرد که منافع آمریکا در ادامه تجاوز به یمن و زمینه سازی برای فروش تسلیحات در حجم بسیار زیاد در منطقه است، همانگونه که در هشت سال گذشته مشاهده کردیم واشنگتن به باج گیری مالی از رژیم سعودی و اماراتی و تهدید به لغو حمایت از آنها مبادرت می کند، همان طور که ترامپ پیشتر به این مساله اشاره کرده بود.

وی گفت: در صورت توقف تجاوزگری علیه مردم یمن و رفع محاصره این کشور، آمریکایی ها و انگلیسی ها ناچار خواهند شد از این کشور خارج شوند و پمپاژ و فروش تسلیحات به کشورهای منطقه نیز متوقف خواهد شد لذا به همین علت است که آنها همچنان در پی تداوم درگیری، تداوم تجاوز به مردم یمن و ادامه محاصره این کشور هستند.

این مقام انصارالله یمن گفت: هدف قرار دادن مرکز انتقال نفت از سوی انصارالله که نفت را از بندر مشیمه به سمت دریا پمپاژ می کرد، امری نمادین بود زیرا از دزدیده شدن نفت یمن حکایت می کرد، نفتی که موضوعی حاکمیتی محسوب می شود و حق هر شهروند یمنی است در حالی که درآمد حاصل از فروش آن به بانک ملی سعودی می رفت و برای تامین مالی تجاوز به مردم یمن هزینه می شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همه مردم یمن در شمال، جنوب، شرق و غرب کشور به دنبال بازپس گیری حقوق خود، آزادسازی سرزمین های خویش، جلوگیری از غارت ثروت خود و بیرون راندن متجاوزان و اشغالگران هستند و برای رسیدن به این اهداف مردم یمن بیش از هر زمان دیگری متحد شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: ۱۸ هدف مهم آمریکا طی ۲ موج عملیاتی مورد اصابت قرار گرفتند


تنگه هرمز به صورت کامل بسته شد


سنتکام از آغاز حملات در ایران خبر داد


سپاه: یک جنگنده F16 متواری و به دو نفتکش متخلف حمله شد


حنظله: تفنگداران آمریکایی همین حالا با خانواده‌هایشان خداحافظی کنند


مراسم بزرگداشت شهید حسین سلامی پنج شنبه برگزار خواهد شد.


تحلیلگر سابق CIA: آمریکا و اسرائیل به دنبال «خرابکاری» در مذاکرات با ایران هستند/ احتمالاً شاهد درگیری‌های جدیدی خواهیم بود


وزیر جنگ آمریکا: ترامپ به دنبال توافق است


وزیر انرژی آمریکا ادعای ترامپ درباره نفت ایران را تایید نکرد


نماینده فرانسه در سازمان ملل: طرحی برای پایان دادن به درگیری‌ در خاورمیانه ارایه می شود


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت