جنایات اسرائیل باعث کاهش ارزش شرکت‌های آمریکایی همسو با تل آویو شد

جمعه 5 خرداد 1402
10:49
جنایات اسرائیل باعث کاهش ارزش شرکت‌های آمریکایی همسو با تل آویو شد
منابع خبری از کاهش ارزش شرکت‌های آمریکایی سرمایه‌گذار در سرزمین‌های اشغالی به دلیل تشدید سرکوبگری رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و در نتیجه افت شاخص ثبات و امنیت سرمایه در مناطق تحت اشغال این رژیم خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری فلسطینی سما، شرکت بزرگ سرمایه گذاری مورنینگ استار(Morningstar Inc) در آمریکا، با اعلام افت شاخص ثبات و امنیت سرمایه گذاری در سرزمین های اشغالی، عملا ارزش شرکت های آمریکایی را که به سود تل آویو در فلسطین اشغالی فعال هستند، کاهش داد.

این خبرگزاری نوشت شرکت مورنینگ استار مستقر در شهر شیکاگو، به تازگی گزارشی درباره افت میزان امنیت سرمایه گذاری در فلسطین اشغالی به دلیل تشدید اقدامات سرکوبگرانه علیه فلسطینیان، منتشر کرده که انتشار آن در ارزش اقتصادی شرکت های فعال در سرزمین های اشغالی موثر افتاده و باعث کاهش ارزش این واحدها شده است.

همین امر باعث شد حامیان رژیم صهیونیستی در آمریکا موجی علیه این شرکت به راه اندازند و آن را به کاستن عمدی از ارزش شرکت های آمریکایی سرمایه گذار در «اسرائیل» و تحریک علیه آن و همراهی آشکار با فعالیت های حامی حقوق فلسطینی ها در ایالات متحده آمریکا متهم کنند.

به نوشته سما، مورنینگ استار برجسته‌ترین شرکت خدمات مالی آمریکاست که اطلاعات سرمایه‌گذاری، ارائه داده‌ها، تحقیقات و تحلیل‌های مربوط به صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک و سهام آن ها را ارائه و شرکت های بین المللی را از طریق ابزارهای مالی و شاخص اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی مورد ارزیابی قرار می دهد که این ارزیابی ها اغلب در کاهش یا افزایش ارزش سهام شرکت ها در بازار جهانی تاثیر می گذارد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد