اولین جلسه محرمانه رهبر طالبان با یک مقام خارجی

چهارشنبه 10 خرداد 1402
12:38
اولین جلسه محرمانه رهبر طالبان با یک مقام خارجی خبرگزاری رویترز در گزارشی از اولین دیدار خارجی رهبر طالبان با نخست وزیر قطر خبر داد و اعلام کرد که در این دیدار درباره پایان منع آموزش و کار زنان و خروج افغانستان از انزوای بین‌المللی گفت‌وگو شده است.

العالم - آسیا

رویترز در گزارشی اعلام کرد که شیخ عبدالرحمان الثانی، نخست‌وزیر قطر در سفر به قندهار با هبت‌الله آخندزاده، رهبر طالبان دیدار کرده است.

این اولین دیدار رهبر طالبان با یک مقام خارجی پس از به قدرت رسیدن این گروه در افغانستان است.

براساس این گزارش، نخست‌وزیر قطر و رهبر طالبان درباره پایان منع آموزش و کار زنان و خروج افغانستان از انزوای بین‌المللی گفت‌وگو کرده‌اند.

رویترز به نقل از منابع آگاه از این دیدار نوشت: نخست وزیر قطر در ماه جاری با رهبر عالی طالبان گفتگوهای محرمانه‌ای را برای حل تنش‌های موجود با جامعه بین المللی انجام داد که نشان دهنده تمایل جدید حاکمان افغانستان برای گفتگو در مورد راه های پایان دادن به انزوای آنها است.

این رسانه انگلیسی همچینن نوشته است که محتوای دیدار رهبر طالبان با نخست‌وزیر قطر با مقامات دولت بایدن در میان گذاشته شده است و رهبری طالبان نیز از گفتگوها و تعامل با کشورهای جهان استقبال کرده است.

به گزارش فارس، پیش از این شورای امنیت سازمان ملل متحد در قطعنامه‌ای خواستار «لغو سریع» محدودیت‌ها بر زنان افغانستان شده بود و اعلام کرده است که طالبان برای ارتباط با جهان باید محدودیت علیه زنان را لغو کند.

اما وزارت خارجه طالبان با در واکنش به این قطعنامه اعلام کرده است که: «ما متعهد به تامین تمام حقوق زنان افغان هستیم و در عین حال تأکید می‌کنیم که تنوع باید مورد احترام قرار گیرد، نه اینکه سیاسی شود.»

طالبان مدتی قبل تحصیل دختران در دانشگاه‌ها را منع کرده بود و به دنبال آن، این گروه همچنین کار زنان در مؤسسات غیردولتی ملی و بین‌المللی را نیز ممنوع اعلام کردند. این تصمیم طالبان باعث شد تا شماری از سازمان‌های بشردوستانه فعالیت‌شان را در افغانستان متوقف کنند.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد