امارات از ائتلاف دریایی آمریکا خارج شد

چهارشنبه 10 خرداد 1402
13:53
امارات از ائتلاف دریایی آمریکا خارج شد وزارت امور خارجه امارات اعلام کرد که ابوظبی پس از ارزیابی‌های مستمر، از ائتلاف دریایی آمریکا در منطقه خارج شده است.

العالم - آسیا

دولت امارات امروز چهارشنبه (۳۱ می) اعلام کرد که دو ماه پیش، از ائتلاف امنیتی دریایی به رهبری آمریکا در خاورمیانه خارج شده است.

وزارت امور خارجه امارات در بیانیه‌ای که توسط خبرگزاری رسمی این کشور «وام» منتشر شد، اعلام کرد: امارات بعد از ارزیابی مستمر از همکاری‌های امنیتی مؤثر با همه شرکا، دو ماه پیش از مشارکت خود در پیمان دریایی متحد خارج شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: «امارات متحده عربی متعهد به گفت‌وگوهای مسالمت‌آمیز و ابزارهای دیپلماتیک به عنوان ابزاری برای پیشبرد اهداف مشترک امنیتی و ثبات منطقه است».

وزارت خارجه امارات افزود: ما به تعهدات خود برای تضمین ایمنی دریانوردی در آب‌های دریاهایی خود به شیوه‌ای مسئولانه ادامه خواهیم داد.

نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا هنوز به این خبر و تمصمیم دولت امارات واکنش نشان نداده است.

به گزارش فارس، ائتلاف دریایی آمریکا متشکل از ۳۴ کشور است که واشنگتن هدف از آن را تضمین امنیت و مبارزه با تروریسم و ​​دزدی دریایی در مناطق دریای سرخ و خلیج فارس که از مهم‌ترین مسیرهای کشتیرانی در جهان هستند، توصیف کرده است. مقر اصلی این ائتلاف دریایی در بحرین و نزدیک ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا و فرماندهی مرکزی ایالات متحده قرار دارد.

اخیراً رسانه‌های جهان تحلیل‌هایی مبنی بر دوری ابوظبی از واشنگتن منتشر کرده‌اند. نشریه اقتصادی «فوربس» در گزارشی تحلیلی نوشت که بعد از عربستان ممکن است یک کشور عربی دیگر یعنی امارات، از مدار متحدان ایالات متحده آمریکا خارج شود؛ امارات نیز مانند عربستان سعودی از بسیاری جهات از آمریکا الگوبرداری کرد، اما از این پس ابوظبی برای منافع کلی امارات تلاش خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی