واکنش آمریکا به بازگشایی سفارت ایران در عربستان

سه شنبه 16 خرداد 1402
05:43
واکنش آمریکا به بازگشایی سفارت ایران در عربستان معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به بازگشایی سفارت و نمایندگی ها ایران در عربستان سعودی مدعی شد که واشنگتن گفتگوی مستقیم میان ایران و کشورهای منطقه را تشویق کرده است.

العالم-آمریکا

ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در واشنگتن در خصوص بازگشایی سفر ایران در عربستان و اینکه آیا آمریکا آن را به عنوان یک کانال ارتباطی دیگر با تهران درنظر خواهد گرفت؟ گفت: به صورت عمومی باید بگویم که ما گفتگوی مستقیم میان ایران و کشورهای منطقه را تشویق کرده ایم. طبیعی است که دو کشور در روند این گفتگو سفرای خود را ارسال کنند. ما همچنین امیدواریم که گفتگو به کاهش تنش ها در منطقه و افزایش ثبات در منطقه و سایر نگرانی ها کمک کند.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص بازگشایی سفارتخانه، سرکنسولگری و نمایندگی کشورمان در سازمان همکاری اسلامی در عربستان سعودی گفته است: در تکمیل روند اجرای توافقات دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای از سرگیری روابط دو کشور، سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض، سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده و نمایندکی دائم ایران نزد سازمان همکاری اسلامی فردا سه شنبه و روز چهارشنبه به صورت رسمی بازگشایی خواهند شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران افزود: سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض و سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده قبل از عزیمت حجاج ایرانی فعالیت عملی خود را در جهت تسهیل امور حجاج بیت‌الله الحرام آغاز کرده و اکنون نمایندگی‌های مذکور با حضور مسئولان وزارت امور خارجه دو کشور رسما بازگشایی می‌شوند.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در خصوص ادعای فایننشال تایمز مبنی بر دیدار رابرت مالی با سفیر ایران در سازمان ملل درباره تبادل زندانیان آمریکایی نیز گفت: چیزی برای گفتن در این زمینه ندارد.

وی افزود: ما دارای ابزارهای لازم برای ارسال پیام به ایران در مواردی که در راستای منافع آمریکا باشد، هستیم. ما در خصوص محتوای این پیام ها یا چگونگی ارسال آنها توضیح نمی دهیم.

پاتل در خصوص اعتراض گروهی از مخالفان جمهوری اسلامی ایران در خارج از ساختمان وزارت خارجه آمریکا از روز شنبه و اینکه آیا مقامات آمریکایی به خواسته آنها توجه خواهند کرد یا خیر؟ گفت: من نظر خاصی برای ارائه ندارم اما ما همیشه از فرصت های دیدار با جامعه ایرانیان و نمایندگان آنها و گفتگو با این افراد استقبال می کنیم.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد