سلاجقه: رایزنی‌ها با افغانستان درباره حقابه هیرمند در حال انجام است

چهارشنبه 17 خرداد 1402
19:06
سلاجقه: رایزنی‌ها با افغانستان درباره حقابه هیرمند در حال انجام است رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه رایزنی‌ها با افغانستان درباره حقابه ایران در حال انجام است، گفت: طرف مقابل نرمش نشان داده است تا این روند از طریق دیپلماسی اتفاق بیفتد.

العالم - ایران

علی سلاجقه روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت حقابه ایران از هیرمند، اظهار داشت: بازدید از سد هنوز انجام نشده است اما کارشناسان ما اعلام کردند که این آب به مقدار کافی در حوزه‌های آبخیز وجود دارد.

وی تاکید کرد: طرف مقابل باید به خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران وفق معاهده عمل کند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: تا به امروز با توجه به آنکه تالاب‌ها به ویژه در جنوب کشور وضعیت مناسب آبگیری داشته اند وضعیت ریزگردها مناسب است اما از آنجا که در منابع خارجی چشمه های گرد و غبار در حال شکل گیری است رایزنی های ما هم با قوت ادامه دارد.

سلاجقه خاطرنشان کرد: چه در حوزه دیپلماسی چه در حوزه داخلی وظایف خود در این زمینه را انجام می‌دهیم و در داخل کشور نیز ستاد ملی گرد و غبار کشور هر ماه تشکیل جلسه داده و امور را رصد و بررسی می کند.

0% ...

آخرین اخبار

حملات صهیونیست ها به درعا، خشم سوری‌ها و اردنی‌ها را برانگیخت


نشست چهارجانبه ی تهران در کانون توجه ها


تجاوز توپخانه‎‌ای رژیم صهیونیستی به لبنان


موافقت اولیه پارلمان ترکیه با توافق سه‌جانبه آنکارا، ریاض و اسلام‌آباد


نتانیاهو: برخی‌ها به دنبال «سرقت انتخابات» هستند


ایران جایگاه خود را در بازار انرژی‌های پاک تثبیت می‌کند + فیلم


۸۱ حمله هوایی سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


ایران خطاب به شورای امنیت: اسرائیل سلاح هسته‌ای دارد، نگران نبود بازرسان در ایران هستید!


پزشکیان و پوتین درباره آخرین تحولات روابط دوجانبه گفت و گو کردند+ فیلم


شناسایی و دستگیری دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر