آخرین جزئیات انفجار تروریستی در بدخشان

پنج‌شنبه 18 خرداد 1402
18:20
خبرنگار العالم گزارش داد در نتیجه انفجار امروز در ولایت بدخشان 16 تن از جمله یکی از رهبران طالبان کشته شدند.

العالم - جهان اسلام

خبرنگار العالم در افغانستان گزارش داد که ولایت بدخشان امروز بار دیگر شاهد انفجاری مهیب بود.

«مجتبی محمد یونس» خبرنگار العالم در افغانستان افزود: انفجار امروز هنگام تشییع جنازه مولوی نثار احمد احمدی معاون والی بدخشان که دو روز پیش در یک حمله انتحاری داعش کشته شده بود، در مسجد فیض آباد در مرکز ولایت بدخشان رخ داد که بر اثر آن 16 تن کشته و 50 تن دیگر زخمی شدند.

وی اشاره کرد که منابع دیگر از آمار تلفات کمتر یا بیشتر خبر می دهند، اما منبع رسمی در وزارت کشور افغانستان در دولت طالبان می گوید 11 نفر کشته و 30 نفر زخمی شدند.

خبرنگار العالم خاطرنشان کرد که انفجار امروز منجر به کشته شدن یکی از برجسته ترین شخصیت های طالبان در ولایت بدخشان شده است.

مسئول انفجار روز سه شنبه داعش بود اما مسئولیت انفجار امروز را هیچ کس بر عهده نگرفته است؛ البته به گفته تحلیلگران در افغانستان، انتظار می‌رود که داعش آن را انجام داده باشد.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، درباره این اقدام تروریستی گفت: «این حملات تروریستی و کور به مردم عادی و شهروندان بیگناه خاصه در اماکن دینی و مذهبی، هیچ نسبتی با آموزه‌های دین مبین اسلام ندارد و محکوم است.»

0% ...

آخرین اخبار

فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است


مطالبه مشترک تهران و آنکارا برای امنیت مرزها؛ تأکید بر انحلال شبکه‌های تروریستی پ.ک.ک و پژاک