حملات و بازداشت گسترده شهروندان فلسطینی در کرانه باختری

يکشنبه 21 خرداد 1402
10:01
حملات و بازداشت گسترده شهروندان فلسطینی در کرانه باختری نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز یک شنبه دست به حملات و بازداشت گسترده مردم در مناطق مختلف کرانه باختری زدند. این حملات منجر به بروز درگیری های گسترده و بازداشت شماری از فلسطینی ها انجامیدند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری فلسطین الیوم سازمان ها و دستگاه های مسئول رسیدگی به مسائل اسرا گفتند: نظامیان صهیونیستی با حمله به مناطق مختلف در کرانه باختری، شماری از فلسطینی ها را بازداشت کرده و برای انجام بازجویی به اتهام مشارکت در فعالیت های مقاومت مردمی، به دستگاه های امنیتی این رژیم تحویل دادند.

نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین سه فلسطینی را در شهرک یعبد واقع در جنوب غرب جنین بازداشت کردند.

به گفته منابع محلی در همین منطقه، نظامیان رژیم صهیونیستی پس از حمله، سه جوان به نام های غانم بسام حمارشه، عبود جعفر الطاهر و عبد محمد حمارشه را با خود بردند.

نظامیان صهیونیستی همچنین به منزل طارق قبها، اسیر آزادشده و علی عمارنه حمله کرده و آنها را مورد بازرسی قرار دادند. همزمان، با شروع درگیری در این منطقه نظامیان صهیونیستی اقدام به شلیک بمب های گازی و گاز سمی کردند.

در این بین شهرک نشینان صهیونیست هم به فلسطینی های الخلیل حمله کرده دو جوان را در اردوگاه جنین دستگیر کردند.

نظامیان صهیونیستی همچنین عبد الله محمود صابر الجربوع از اردوگاه جنین را دستگیر کردند.

آنها همچنین با حمله به شهرک کفر ثلث در قلقلیه یک دستگاه بلدوزر متعلق به یکی از کشاورزان به نام امیر غرابه را در حین کار در مزرعه، به بهانه فعالیت در منطقه ج توقیف کردند.

شهرک نشینان صهیونیستی با حمایت نظامیان این رژیم به فلسطینی ها محله واد الحصین و محله جابر و خیابان الشهدا در استان الخلیل در جنوب کرانه باختری حمله کردند.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند