معاون اول رئیس پارلمان عراق تصویب بودجه عمومی این کشور را تبریک گفت

دوشنبه 22 خرداد 1402
10:13
معاون اول رئیس پارلمان عراق تصویب بودجه عمومی این کشور را تبریک گفت محسن المندلاوی معاون اول رئیس پارلمان عراق تصویب بودجه عمومی این کشور را به عراقی ها تبریک گفت و آن را از مهمترین بودجه های این کشور در بین بودجه های قبلی دانست.

العالم _ عراق

در بیانیه دفتر معاون اول رئیس پارلمان عراق که خبرگزاری رسمی عراق (INA) آن را منتشر کرده، آمده است: «محسن المندلاوی، معاون اول رئیس پارلمان، به مردم عراق برای تصویب قانون بودجه عمومی فدرال برای سال‌های مالی 2023، 2024، 2025 تبریک گفت. وی با قدردانی از زحمات فراوان کمیسیون دارایی پارلمان در آماده کردن بندهای قانون بودجه و تضمین حقوق شهروندان، از اهتمام نمایندگان برای تصویب بودجه تشکر کرد زیرا این بودجه به این علت که برای سه سال است، از مهمترین بودجه های عراق محسوب می شود که می تواند برنامه دولت را به پیش ببرد و خواسته های مردم را تامین کند.

المندلاوی تاکید کرد: مقامات قوای مقننه و مجریه اصرار داشتند پرونده اساتید و کارمندان و نیز موضوع قراردادهای کاری و حقوق بازنشستگان و تعیین رتبه شغلی و دیگر موضوعات در بودجه عمومی به سرانجام برسد که خوشبختانه به سرانجام رسید و بودجه تصویب شد.

معاون اول رئیس پارلمان عراق افزود: بودجه جاری بر کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمدهای غیرنفتی برای حداکثرسازی درآمدهای کشور و همچنین حمایت از کشاورزان استفاده‌کننده از سیستم‌های آبیاری نوین، ایجاد پروژه‌های خدماتی و استراتژیک و افزایش سهم استان‌ها در بازسازی مناطق متمرکز است. از دیگر امتیازات بودجه، کمک به فقیرترین مناطق با هدف دستیابی به تعادل در توسعه و تخصیص کافی بودجه برای تامین نیازهای وزارت برق و تامین مبالغ لازم برای ادامه کار شرکت های نفتی و حمایت از تحقیقات علمی در سطوح بین المللی است.

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند