معاون حقوقی رئیس جمهور: اقدامات حقوقی برای بازگرداندن منافقین به ایران در جریان است

چهارشنبه 31 خرداد 1402
12:47
معاون حقوقی رئیس جمهور: اقدامات حقوقی برای بازگرداندن منافقین به ایران در جریان است معاون حقوقی رئیس‌جهمور در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: اقداماتی از طریق دستگاه های داخلی برای صدور حکم مقتضی علیه افرادی که در کشور مرتکب جنایت شدند، صورت گرفته است. متولی این وزارت اطلاعات بوده که باید این کار را به همراه قوه قضائیه انجام می‌داد.

العالم - ایران

محمد دهقان گفت: اقدامات حقوقی برای بازگرداندن منافقین به ایران در جریان است.

وی افزود: ما به عنوان معاونت حقوقی از رئیس جمهور تقاضا کردیم و رئیس جمهور هم به وزارت اطلاعات دستور داد تا کار را پیگیری کنند.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور بیان کرد: ما باید علیه افرادی که در داخل کشور علیه افراد یا اموال کشوری مرتکب جنایت شدند علیه آن‌ها حکم صادر کنیم و این احکام را در خارج از کشور به اجرا در بیاوریم. این کار به طور طبیعی از طرف ما پیگیری شده است. اما، متولی اصلی آن قوه قضائیه است که حکم علیه این افراد صادر کند. سپس ما به همراه وزارت خارجه برای اجرای آن اقدام کنیم.

وی ادامه داد: این کار باید در ۴۰ سال گذشته انجام می شد ولی در این مدت این کار علیه منافقین انجام می‌شد. متاسفانه در این باره قفل شده است.

دهقان گفت: بخش مهمی از منافقین در داخل کشور مرتکب جنایت شده اند، ۱۷ هزار نفر انسان را به شهادت رساندند. باید علیه آن‌ها حکم صادر و پیگیری می‌شد‌. این کار به اندازه لازم صورت نگرفته و ما در این زمینه عقب‌ماندگی داریم.

ف

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه در گفتگو با العالم: اگر حمله‌ای به ایران رخ دهد، جغرافیای جنگ را تغییر خواهیم داد/ سپاه آماده یک جنگ طولانی‌مدت است/ از سلاح‌هایی رونمایی خواهیم کرد که دنیا را شگفت‌زده خواهد کرد


ویدئوگرافی | جنگ با رسانه‌ها؛ ترامپ چگونه صدای رسانه‌های آزاد را خفه می‌کند


المشاط: انقلاب یمن برای پایان دادن به قیمومیت و وابستگی خارجی شکل گرفت


عزیمت عراقچی به نیویورک برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل


قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش آسیب‌پذیر و در معرض خطر است


بازی تبلیغاتی جدید ترامپ: آماده دیدار با پزشکیان در نیویورک هستم


ظرفیت‌های کشور برای حفظ تولید و اشتغال به میدان بیاید


وقوع انفجار نزدیک فرودگاه اربیل


پزشکیان: حفظ احترام مردم در مراجعه به دستگاه‌های اجرایی الزامی است


چینی‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در کریدور ریلی ایران