تشدید درگیری‌ها در پایتخت سودان و دارفور همزمان با ورود جنگ به هفته یازدهم

يکشنبه 4 تير 1402
13:23
تشدید درگیری‌ها در پایتخت سودان و دارفور همزمان با ورود جنگ به هفته یازدهم درگیری‌ها در سودان پس از شکست مذاکرات صلح تشدید شده است.

العالم - آفریقا

به نقل از رویترز، شاهدان گفتند درگیری‌ها، آتش توپخانه و حملات هوایی روز یکشنبه در پایتخت سودان افزایش یافت، این در حالی است که جنگ بین گروه‌های نظامی رقیب که 2.5 میلیون نفر را آواره کرده و یک بحران انسانی کم‌سابقه را ایجاد کرده است، شده، وارد هفته یازدهم خود شده است.

شاهدان همچنین از افزایش شدید خشونت در روزهای اخیر در نیالا، بزرگترین شهر منطقه دارفور خبر دادند. سازمان ملل نیز روز شنبه درباره هدف قرار گرفتن قومی و کشتار مردم در دارفور هشدار داد.

خارطوم، پایتخت، و ال جنینا از جنگی که در 15 آوریل بین ارتش سودان و نیروهای شبه نظامی واکنش سریع در گرفت، شدیدترین آسیب را متحمل شده اند اگرچه هفته گذشته تنش‌ها و درگیری‌ها در سایر بخش‌های دارفور و مناطق جنوبی سودان نیز تشدید شد.

از زمان شکست مجموعه‌ای از توافق‌های آتش‌بس در مذاکرات به رهبری ایالات متحده و عربستان سعودی در جده، درگیری‌ها تشدید شده است. این مذاکرات هفته گذشته به تعویق افتاد.

ساکنان سه شهر که پایتخت گسترده‌تر را تشکیل می‌دهند - خارطوم، بحری و عمران - از درگیری شدید از عصر شنبه خبر دادند که تا صبح یکشنبه ادامه داشت.

ارتش به رهبری عبدالفتاح البرهان از حملات هوایی و توپخانه سنگین برای بیرون راندن نیروهای واکنش سریع به رهبری محمد حمدان دگلو از محله‌های پایتخت استفاده می‌کند.

محمد السامانی، شهروند 47 ساله در تماس تلفنی با رویترز گفت: «از صبح زود در شمال منطقه ام‌درمان، حملات هوایی و بمباران توپخانه و آتش ضد هوایی داشته ایم. مذاکرات جده کجاست؟ چرا دنیا ما را رها کرد که در جنگ برهان و دگلو تنها بمیریم؟»

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا