تولید تجهیزات پیشرفته بُرد بلند در دستور کار پدافند هوایی ارتش است

پنج‌شنبه 8 تير 1402
12:47
تولید تجهیزات پیشرفته بُرد بلند در دستور کار پدافند هوایی ارتش است
امیر صباحی فرد، گفت: همگام با تهدیدات متصور و چالش های احتمالی پیش رو، تولید تجهیزات راداری، موشکی و پهپادی پیشرفته با برد بلند در دستور کار پدافند هوایی است.

العالم - ایران

امیرسرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش پیش از ظهر امروز به طور سر زده از یگان عملیاتی واکنش سریع شهید ستاری این نیرو واقع در شرق پایتخت بازدید و توان رزم و آمادگی دفاعی این گروه پدافندی حساس را مورد ارزیابی قرار داد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، گفت: همگام با تهدیدات متصور و چالش‌های احتمالی پیش رو، یقیناً در سال جاری تولید تجهیزات راداری، موشکی و پهپادی پیشرفته با برد بلند در دستور کار پدافند هوایی ارتش است.

وی، افزود: کارآمدی پدافند هوایی ارتش در تسلط کامل بر مرزهای هوایی کشورمان بیانگر رصد و پایش دقیق مهندسان و متخصصان پدافندی در هزاران نقطه پدافندی کشور است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، اذعان داشت: همگام با تهدیدات متصور و چالش‌های احتمالی پیش رو، یقیناً در سال جاری تولید تجهیزات راداری، موشکی و پهپادی پیشرفته با برد بلند در دستور کار پدافند هوایی ارتش است.

امیر سرتیپ صباحی فرد با بیان اینکه تلاش و جهاد شبانه روزی مرزبانان آسمان کشورمان در راستای آرامش و آسودگی خاطر شهروندان ایران اسلامی است، اظهار داشت: اگر امروز پدافند هوایی ارتش به رشد و تعالی رسیده یقیناً این بالندگی و اقتدار مرهون همت و تلاش جوانان این مرز و بوم در عرصه‌های مختلف علوم پدافندی است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بزرگترین معامله نفتی تاریخ جهان را با ونزوئلا انجام دادیم


ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد