العالم - ایران
امیر دریادار حبیبالله سیاری در پنجمین همایش حقوق و قوانین ارتش که روز دوشنبه در دانشگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء (ص) برگزار شد، با اشاره به نقش نیروی انسانی در ارتقاء جایگاه سازمان، اظهار داشت: نیروی انسانی باکیفیت میتواند موجب رشد و تعالی سازمان شود.
وی در ادامه به فشارها و تحریمهای دشمنان علیه کشورمان اشاره کرد و افزود: ایران اسلامی با وجود فشارها و تحریمها در همه زمینهها رشد داشته است و به همت نخبگان و جوانان ایرانی به دستاوردهای زیادی رسیدهایم.
معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه ما برای آموزش و ارتقاء نیروی انسانی در ارتش، برنامههای مختلفی در نظر گرفتیم، تأکید کرد: هر سازمان جایگاهی دارد و باید حتماً در جامعه قداست آن حفظ شود.
دریادار سیاری با بیان اینکه صیانت از نیروی انسانی و سازمان در ابعاد مختلف بهویژه بعد حقوقی میتواند در جهت رسیدن به اهداف، ما را کمک کند، گفت: پیشگیری در همه موارد امری پذیرفته و عقلانی است؛ ما هم پیشگیری میکنیم تا جرمی اتفاق نیفتد و سازمان رشد و تعالی داشته باشد.
وی به بازدارندگی دفاعی اشاره و عنوان کرد: ما باید به قدری توانمند شویم و توان دفاعی خود را به رخ دشمن بکشیم تا دشمن جرأت تجاوز به مرزهای و منافع کشورمان نداشته باشد و این پیشگیری است.
معاون هماهنگکننده ارتش افزود: ما تهدیدات را پیشبینی و بر مبنای آن، برنامههای متعددی را آماده میکنیم تا براساس هرگونه سناریویی بتوانیم دفاع کنیم و اثرگذار باشیم. پیشگیری کاری بسیار مهم و عقلانی و مورد توجه همه سازمانهاست.
دریادار سیاری با بیان اینکه باید پیشگیری و پیشبینی لازم انجام شود و آینده را ببینیم تا بتوانیم از کار اصلی خود صیانت کنیم، یادآور شد: هزینههای پیشگیری از هزینههای درمان کمتر است.
وی با تأکید بر اینکه پیشگیری و آیندهنگریها در ابعاد مختلف باید در دستور کار همه سلسلهمراتب باشد، ادامه داد: این موضوع بسیار مهم است تا سازمان سالم بماند و ما بتوانیم از نیروی انسانی صیانت کنیم.
معاون هماهنگکننده ارتش تأکید کرد: باید همه مراتب و کارکنان رسته حقوقی درخصوص این موضوع، اطلاعرسانی کافی را به هر طریقی انجام دهند؛ البته این کافی نیست و حتماً باید توسط فرماندهان هم آگاهسازی انجام شود.
دریادار سیاری با بیان اینکه اطلاعرسانی و آگاهسازی حائز اهمیت و در پیشگیری اثرگذار است، عنوان کرد: ارتقاء سطح دانش حقوقی همه کارکنان نیروی انسانی بهویژه تصمیمسازان و تصمیمگیران بسیار مهم است و باید اطلاعرسانی و ارتقاء سطح دانش همه کارکنان در دستور کار باشد.
وی یادآور شد: از زمان شکلگیری معاونت حقوقی در ارتش اقدامات فراوان و خوبی صورت گرفته است که جای تشکر دارد.
معاون هماهنگکننده ارتش افزود: چاپ کتب حقوقی، گاهنامههای موضوعی، نشریات تخصصی، کلاسهای تخصصی و آگاهسازی و ایجاد دفاتر حقوقی در منازل سازمانی از اقدامات مهم صورت گرفته در معاونت حقوقی ارتش است.
دریادار سیاری خاطرنشان کرد: تعامل و هماهنگی بین بخش حقوقی ارتش و سازمان قضایی نیروهای مسلح، تأثیرگذار بوده و توانسته بسیاری از مشکلات را حل کند.
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش: آشنایی با اندیشههای حقوقی جدید برای صیانت از نیروی انسانی الزامی است
امیر سرتیپ علیرضا صباحیفرد در پنجمین همایش روز رسته حقوق که در دانشگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء (ص) برگزار شد، اظهار داشت: سالمسازی، پیشگیری و پاکسازی محیطهای مختلف بشری از اهداف پیامبران و اولیای الهی بوده است که برای آن چارهاندیشی کردهاند و در قرآن اشارات فراوانی به آن شده است.
وی افزود: مهمترین رویکرد نگاههای دینی و الهی، کاهش وابستگی بشر به مافیا در سیر و سلوک الهی است که میتواند راهکاری برای جامعه امروزی قلمداد شود؛ از طرفی در جوامع امروزی شاهد این هستیم که تخلفات جرائم در بسترهای زیستی، فرهنگی و اجتماعی رخ داده که با ارزیابی درست از وضعیت اجتماعی میتوان جرم و موارد کیفری را کاهش داد و یا به حداقل ممکن رساند.
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: نیروهای مسلح بهویژه بسترهای حقوقی و قضایی در ارتش جمهوری اسلامی میتوانند با آگاهیبخشی به نیروهای نظامی بالاخص در حوزههای اقتصادی، جرائم انسانی را کاهش دهند.
سرتیپ صباحیفرد تأکید کرد: آشنایی با دانش و اندیشههای حقوقی جدید به همراه ارائه آموزشهای لازم در بسترهای کاری و اجرایی میتواند در حفظ تجهیزات، تقویت قوا و کاهش آسیبها بهویژه در حوزه نیروی انسانی، مفید باشد.