چرا ارتش اسرائیل نتوانست به عمق اردوگاه جنین پیشروی کند؟

چهارشنبه 14 تير 1402
12:39
یک پژوهشگر فلسطینی در امور اسرائیل گفت: پاسخ مقاومت به حملات دشمن اسرائیلی به جنین به وضوح نشان داد که تمام کرانه باختری اشغالی و همه مردم فلسطین با جنین همراه هستند و این اردوگاه، تنها نیست.

العالم _ سرزمین های اشغالی

عدنان الافندی، پژوهشگر فلسطینی در امور اسرائیل، در گفت و گو با شبکه العالم اظهار داشت: پاسخ مقاومت به حملات دشمن اسرائیلی به جنین به وضوح نشان می دهد که تمام کرانه باختری اشغالی و همه مردم فلسطین با جنین همراه هستند و این اردوگاه، تنها نیست و اشغالگران نمی توانند آنطور که تصور می کردند، آن را از فلسطین جدا کنند.

وی افزود بسیاری از تحلیلگران سیاسی اسرائیلی می گفتند اردوگاه جنین تنهاست و دیگر گروه های فلسطینی با آن همراهی نخواهند کرد اما عملیات تل آویو خلاف آن را ثابت کرد و نشان داد که همه مردم فلسطین همراه و همگام مبارزان مقاومت هستند.

این کارشناس فلسطینی تاکید کرد: این موضوع که جنبش حماس اعلام کرد که عامل عملیات تل‌آویو وابسته به این جنبش بوده است، ثابت کرد که مقاومت توانایی پاسخگویی دارد و آنچه درمورد خطوط قرمز خود گفته است، جدی است.

وی عملیات تل آویو را برای اشغالگران غافلگیرکننده دانست به ویژه اینکه عامل این عملیات از منطقه الخلیل در جنوب کرانه باختری بوده است.

این کارشناس فلسطینی گفت: عملیات قهرمانانه تل آویو در عمق راهبردی رژیم اشغالگر اتفاق افتاد و همین مسئله اشغالگران را وادار کرد به فکر پایان دادن به عملیات جنین باشند هرچند پیشتر اعلام کرده بودند که این عملیات محدود به زمان خاصی نخواهد بود و ممکن است روزها ادامه یابد.

عدنان الافندی گفت: فرماندهان ارتش رژیم اشغالگر گفته اند که هدف اصلی آنها از عملیات در جنین، از بین بردن مقاومت است اما آنها به هیچ هدفی دست نیافته اند و تمام آنچه رسانه های عبری منتشر می کنند، برای بالا بردن روحیه ارتش اشغالگر است زیرا با وجود تحمیل ویرانی گسترده در جنین و به شهادت رساندن شماری از شهروندان فلسطینی، در این اردوگاه شکست خورده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس


عراقچی به همتای ژاپنی: راه‌حل بحران تنگه، بازگشت واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد است


کارشناس لبنانی: مقاومت با سقوط مواضع نظامی از بین نمی رود/ از تغییر تاکتیک تا شناسایی نقاط ضعف دشمن


پاسخ قاطع رئیس‌جمهور به ادعای موهوم ترامپ؛ ایران پاسدار حقوق ملت بزرگ خواهد بود


طائب: تقلا و جنگ واشنگتن برای مدیریت تنگه هرمز، گواه اقتدار دریایی ایران است


بایکوت و واکنش تند افکار عمومی به حضور نظامی صهیونیست در تبلیغات آدیداس


جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس