بالاگرفتن انتقادها از نتانیاهو پس از شکست در جنین

يکشنبه 18 تير 1402
10:14
نتانیاهو و گروه افراطی اش کاملا مصداق وارونه شدن سحر خود علیه خودشان هستند زیرا برای فرار از بحران خود، به جنین و مبارزانش حمله کردند، اما به هیچ یک از اهداف خود نرسیده  و اعتراضات خیابانی اوج گرفت تا  به درب خانه وزرای کابینه او رسید.

العالم - فلسطین اشغالی

انتقادها نسبت به بنیامین نتانیاهو و ائتلاف حاکم رژیم صهیونیستی شدت گرفته است و شکست در جنین شرایط را بر آنها سخت‌تر کرده و مخالفین خواستار پاسخگویی وی و کابینه افراطی‌اش شدند.

پس از انتخاب یک مخالف به عنوان نماینده در کمیته تعیین قضات و به دنبال آن پایان مذاکرات، اختلاف شدیدی در راهروهای کنست اشغالی اشغالگران رخ داد که در خیابان های سرزمین‌های اشغالی نیز ردپای آن دیده شد و موجب شد اعضای کنست و بن گویر وزیر به اصطلاح امنیت اشغالگران به پلیس برای استفاده از خشونت علیه تظاهرکنندگان برای سرنگونی نتانیاهو چراغ سبز نشان دهند.

معترضین اعلام کردند تظاهرات از دوشنبه هفته آینده آغاز می شود و در صورت تصویب اصلاحیه قضایی، روز سه شنبه بزرگترین تظاهرات پس از روی کار آمدن نتانیاهو را ترتیب خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

موج خشم و اعتراض به ممنوعیت حجاب در جمهوری آذربایجان


سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران