ادعای اندونزی مبنی بر توقیف یک نفتکش ایرانی

سه شنبه 20 تير 1402
10:58
ادعای اندونزی مبنی بر توقیف یک نفتکش ایرانی گارد ساحلی اندونزی مدعی شد که یک نفتکش با پرچم ایران را در آب‌های این کشور توقیف کرده است.

العالم - ایران

به گزارش رویترز، گارد ساحلی اندونزی (باکاملا) روز سه‌شنبه مدعی شد که یک نفتکش با پرچم ایران را که مظنون به انتقال غیرقانونی نفت خام بود، توقیف کرده است.

طبق گفته گارد ساحلی اندونزی این کشتی با نام "آرمان114" حامل 272569 تن نفت خام سبک و مظنون به انتقال آن به کشتی دیگری بدون مجوز بود.

باکاملا ادعا کرد که کشتی پس از اینکه درحال انتقال نفت به کشتی دیگری به‌نام "استینوس" با پرچم کامرون بود، توقیف شده است.

باکاملا علاوه بر این مدعی شد که این کشتی همچنین مظنون به نقض سایر مقررات دریایی مانند خاموش کردن سیستم شناسایی خودکار، قایقرانی بدون پرچم و فعالیت بدون ترخیص از بندر بود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه