سیل در شمال هند ۳۷ کشته بر جای گذاشت/ عملیات نجات ادامه دارد

سه شنبه 20 تير 1402
13:28
سیل در شمال هند ۳۷ کشته بر جای گذاشت/ عملیات نجات ادامه دارد فصل باران‌های موسمی در جنوب و جنوب شرقی آسیا، منجر به سیل‌های ویرانگر می‌شود، سیل روزهای اخیر در شمال هند نیز ۳۷ کشته برجای گذاشته است ، این درحالیست که عملیات نجات ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود تعداد تلفات افزایش پیدا کند.

العالم - آسیا

به گزارش ایندیا تودی، با طغیان باران های شدید در ایالت های شمال هند، تعداد قربانیان سیل که روز دوشنبه روی داد، به ۳۷ نفر رسید. هیماچال پرادش که بیشترین آسیب را از باران های موسمی دیده است، در دو هفته گذشته بیش از ۷۲ کشته را ثبت کرده است. بخش امدادی ارتش هند و تیم‌های نجات در مناطق آسیب‌دیده با ادامه بارش باران فعال هستند.

نیروهای امدادی تلاش های خود را برای سرعت دادن به عملیات امداد و نجات در مناطق آسیب دیده دهلی، هاریانا، پنجاب، هیماچال پرادش و اوتاراکند افزایش داده اند.

بارش سیل آسا در هند زندگی هزاران نفر را مختل کرده و چندین شهر و روستا مورد هجوم سیل قرار گرفتند که با حوادثی مانند قطع آب، ریزش خانه و پل، سیل، کندن درختان و صاعقه همراه بود.

مدارس و زیارتگاه ها در شمال هند تعطیل شده است و در دهلی نو، پایتخت هند نیز وضعیت زرد هشدار اعلام شده است.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد