ترند؛ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز به باکو سفر می‌کند

چهارشنبه 21 تير 1402
13:41
ترند؛ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز به باکو سفر می‌کند خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان به نقل از یک منبع دیپلماتیک خبر داد «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز در سفری رسمی عازم پایتخت جمهوری آذربایجان می‌شود.

العالم - فلسطین اشعالی

«یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه (۱۲ ژوئیه) به باکو پایتخت جمهوری آذربایجان سفر می‌کند.

خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان به نقل از یک منبع دیپلماتیک ضمن اعلام خبر این سفر رسمی، افزود «هدف از آن تقویت روابط استراتژیک بین دو طرف، تقویت همکاری‌های سیاسی و گسترش روابط امنیتی و مرتبط با فناوری است». طبق این گزارش، گالانت در این سفر با همتایان خود درباره «راه‌های تقویت ثبات منطقه‌ای» گفت‌وگو خواهد کرد.

جمهوری آذربایجان اوایل سال میلادی جاری سفارتخانه را خود در فلسطین اشغالی افتتاح کرد و تل‌آویو به دنبال توسعه بیشتر روابط با باکو است.

در همین راستا، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی نهم خرداد به جمهوری آذربایجان سفر کرد. پیش از او هم وزیر خارجه رژیم موقت صهیونیستی به جمهوری آذربایجان سفر کرده بود.

هرتزوگ در فرودگاه بن گوریون و قبل از ترک تل‌آویو به مقصد باکو، جمهوری آذربایجان را «کشور دوست» خطاب و ابراز امیدواری کرد روابط و همکاری‌های دو طرف بیشتر از قبل شود.

رئیس رژیم صهیونیستی همچنین علیه ایران موضع‌گیری کرد و مدعی شد که ایران «یک نیروی ثبات‌زدا در این منطقه است و به دنبال تضعیف ائتلاف‌ها و اتحادهای صلح اسرائیل و امنیت در منطقه است».

به گزارش فارس، در همین خصوص «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دهم خرداد در توئیتی نوشت: هیچ یک از تحرکات منطقه‌ای رژیم صهیونیستی از دیدگان نافذ جمهوری اسلامی ایران پنهان نمی‌ماند. لانه عنکبوت قابل اتکا نیست و تقلا برای بسط حضور منطقه‌ای، کمکی به ترمیم بنیان متزلزل داخلی رژیم جعلی نخواهد کرد. رژیم صهیونیستی نزد ملت‌های جهان منفور است و آینده‌ای نخواهد داشت

0% ...

آخرین اخبار

یک فروند سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی های مهیب شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت


سپاه: دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق درهم کوبیده شد+فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن