وزارت دفاع روسیه: 13 مورد نقض حریم هوایی سوریه از سوی ائتلاف آمریکایی طی 24 ساعت گذشته

جمعه 23 تير 1402
22:03
وزارت دفاع روسیه: 13 مورد نقض حریم هوایی سوریه از سوی ائتلاف آمریکایی طی 24 ساعت گذشته وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته 13 مورد نقض حریم هوایی در منطقه التنف سوریه توسط هواپیماهای ائتلاف موسوم به "ائتلاف آمریکایی" به ثبت رسیده است که خطری مستقیم برای پرواز هواپیماهای غیرنظامی محسوب می شود.

العالم - آمریکا

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اولگ گورینوف، معاون مرکز هماهنگی روسیه در پایگاه حمیمیم، در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: ائتلاف آمریکایی حریم هوایی منطقه التنف در مرز سوریه و اردن را که خطوط هوایی بین المللی از آن عبور می کنند، نقض کرد.

وی افزود: چند مورد نقض حریم هوایی سوریه توسط جنگنده های اف 15، اف 16 و جنگنده های رافال متعلق به ائتلاف آمریکایی ثبت شد.

این مقام نظامی روسیه افزود: در دوازدهم ماه جاری، نیروهای ائتلاف رزمایشی را با استفاده از سامانه های پدافند هوایی در منطقه التنف در جنوب سوریه انجام دادند که این اقدام موجب وقوع سوانح هوایی می شود و پروازهای هوایی غیرنظامی بر فراز این منطقه را به خطر می اندازد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد