خسارت ۷۲۱ میلیون دلاری اعتراضات به شرکت‌های بیمه فرانسوی

شنبه 24 تير 1402
11:22
خسارت ۷۲۱ میلیون دلاری اعتراضات به شرکت‌های بیمه فرانسوی فدراسیون بیمه فرانسه اعلام کرد که اعتراضات بی سابقه اخیر در این کشور باعث شده تا به ۱۱ هزار اماکن بیمه شده خسارت وارد شود.

العالم - اروپا

به گزارش راشاتودی، فدراسیون بیمه فرانسه اعلام کرد که اعتراضات بی سابقه در این کشور که در پی کشته شدن یک جوان ۱۷ ساله توسط پلیس فرانسه شعله‌ور شده باعث شده تا در ۱۰ روز نخست ۱۱ هزار پرونده دریافت خسارت در شرکت‌های بیمه باز شود.

برآوردهای اولیه از وارد شدن ۷۲۱ میلیون دلار برابر با ۶۵۰ میلیون یورو خسارت به اماکن بیمه شده در این کشور حکایت دارد.

بخشی از پروندهای مذکور هم مربوط به خسارت وارد شده به اتومبیل‌ها در این اعتراضات است.

فلورنس لاستمن، دبیر فدراسیون بیمه فرانسه، می‌گوید بخش قابل توجهی از خسارت وارد شده مربوط به ۳۹۰۰ ملک بوده که بخشی از آنها مربوط به مقامات محلی بوده است.

برونو لمایر، وزیر اقتصاد فرانسه، پیشتر از شرکت‌های بیمه خواسته بود تا مهلت تشکیل پرونده برای دریافت خسارت را افزایش دهند.

به گزارش مهر، اعتراضات در فرانسه پس از قتل جوان مذکور که فرانسوی-الجزایری بوده از روز ۲۷ ژانویه آغاز شده که طی سال‌های گذشته در این کشور بی سابقه بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است


صنعا ادعاهای ریاض مبنی بر هدف قرار دادن مکه و مدینه را رد کرد


پارلمان رژیم صهیونیستی در تنگنای شکاف سیاسی برای تشکیل کابینه جدید+ فیلم


آتش سوزی یک نفتکش متخلف دیگر در شرق تنگه هرمز


۶۶ حمله جدید هوایی و موشکی سعودی‌ها علیه یمن


تجمع حامیان فلسطین مقابل سفارت آمریکا در لندن


ترامپ مدعی احتمال دستیابی به صلح اوکراین در نشست گروه ۲۰ شد