وزیر دفاع انگلیس استعفا می‌دهد

يکشنبه 25 تير 1402
05:32
وزیر دفاع انگلیس استعفا می‌دهد

وزیر دفاع انگلیس به نشریه «تایمز» گفت که تصمیم خود برای استعفا در فصل پاییز را به نخست‌وزیر این کشور اطلاع داده است.

العالم - اروپا

در بحبوحه اظهار نظرهای ضد و نقیض درباره تصمیم انگلیس برای معرفی «بن والاس» وزیر دفاع کنونی این کشور به‌عنوان گزینه‌ای برای جانشینی دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، اکنون از تصمیم والاس برای استعفا خبر می‌رسد.

نشریه «تایمز» شامگاه شنبه به نقل از والاس گزارش داد که او قصد دارد در جریان تغییرات پیش روی کابینه انگلیس در پاییز آینده، از وزارت دفاع این کشور کناره‌گیری خواهد کرد.

والاس به این نشریه گفت که در تاریخ شانزدهم ژوئن به «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس در مورد تصمیم خود برای استعفا از سمت وزیر دفاع این کشور اطلاع داده و قصد داشت این تصمیم را در اواخر فصل تابستان طی بیانیه‌ای رسمی اعلام کند.

بر این اساس، وی با بیان اینکه به‌دلیل درز تصمیمش برای استعفا به رسانه‌های انگلیسی، مجبور شد که این خبر را زودتر اعلام کند، گفت که از شرکت در انتخابات عمومی بعدی نیز خودداری خواهد کرد.

پیش از این رسانه‌های انگلیسی گزارش داده بودند که لندن به دنبال آن است که والاس را به‌عنوان گزینه‌ای برای جانشینی «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو، که مأموریتش در این پست برای یک سال دیگر تمدید شده، معرفی کند.

روزنامه «تلگراف» در این‌خصوص نوشته بود که سوناک در سفر به آمریکا تلاش کرده تا «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را متقاعد سازد که از نامزدی والاس برای دبیرکلی ناتو حمایت کند.

با این حال، منابع مطلع در ناتو گفته بودند اگر وزیر دفاع انگلیس نتواند بودجه نظامی این کشور را برای سال جاری میلادی افزایش دهد، آنگاه امیدی هم برای انتخاب‌شدن به‌عنوان دبیرکل بعدی این ائتلاف نظامی نباید داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری