آغاز پروازهای "جزیره ایرویز" به تهران / افزایش پروازهای شهرفرودگاه امام خمینی(ره)

يکشنبه 25 تير 1402
13:43
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی جزیره ایرویز در مسیر کویت - تهران خبر داد.

العالم - اقتصادی

اطلاع رسانی و امور بین الملل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، سعید چلندری اظهار داشت باتوجه به گسترش مناسبات اقتصادی با کشورهای همسایه صبح امروز نخستین پرواز شرکت هواپیمایی کویتی جزیره ایرویز در مسیر کویت - تهران وارد شهرفرودگاهی امام خمینی(ره) شد.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت : بر اساس برنامه ارائه شده از سوی شرکت جزیره ایرویز، قرار است این شرکت هواپیمایی دو پرواز هفتگی در روزهای یکشنبه و جمعه در مسیر کویت - تهران و بلعکس انجام دهد.

وی بیان داشت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) به عنوان مجهزترین فرودگاه و مهمترین درگاه ورودی و خروجی کشور زیرساخت ها و ظرفیت های لازم را برای افزایش پروازها در اختیار دارد و در آینده نیز شاهد رشد پروازهای این شهرفرودگاهی خواهیم بود.

چلندری اضافه کرد در حال حاضر ۴۲ شرکت هواپیمایی به ۶۳ مقصددر ۳۰کشور از شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) پرواز دارند.

گفتنی است هم اکنون شرکت هواپیمایی کویت ایرویز نیز سه پرواز هفتگی در مسیر کویت - تهران و بلعکس انجام می دهد.

0% ...

آخرین اخبار

آخرین وضعیت سه خلبان ایراین از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش


غریب آبادی: امارات باید به واقعیت‌های تاریخی و حقوقی منطقه پایبند باشد


پاسخ قالیباف به ترامپ: بچرخ تا بچرخیم!/ محاصره شکست می‌خورد


«حادثه» برای ناو هواپیمابر آمریکا و جراحت ۴ نظامی


برنز آسیایی ناگویا بر گردن فاطمه برمکی


اظهارات عراقچی در پایان سفر به نیویورک + فیلم


پایگاه داده پنتاگون هک شد