ارتش سوریه به تجاوزات تروریست های النصره پاسخ داد

چهارشنبه 28 تير 1402
14:20
ارتش سوریه به تجاوزات تروریست های النصره پاسخ داد منابع خبری از ادامه تجاوزات گروه تروریستی جبهه النصره (تحریرالشام) به مناطق کاهش تنش و پاسخ کوبنده ارتش سوریه در شمال غرب این کشور خبر دادند.

العالم - سوریه

بنابر گزارش روزنامه الوطن، بعد از دو روز آرامش در منطقه کاهش تنش در منطقه شمال غرب سوریه، گروه تروریستی النصره (تحریرالشام) بار دیگر آتش بس در این مناطق را نقض کرد و این امر منجر به پاسخ ارتش سوریه شد.

منابع میدانی اعلام کردند که یگان های ارتش سوریه که در ریف حماه فعالیت دارند با حملات توپخانه ای سنگین مواضع تروریست ها در روستای «الزیاره» واقع در سهل الغاب را هدف قرار دادند.

یگان های ارتش سوریه فعال در استان ادلب نیز مواضع تروریست ها در مناطق کنصفره، سفوهن، بینین، نیرب، سان و مجدلیه را با توپخانه هدف قرار دادند.

مجموعه تروریستی موسوم به اتاق عملیات «فتح المبین» وابسته به جبهه النصره بعد از دو روز آرامش نسبی حملات راکتی علیه پایگاه های نظامی سوریه در سهل الغاب و ریف شمالی ادلب انجام دادند و این امر پاسخ ارتش سوریه را به همراه داشت.

در صحرای شرقی سوریه نیز ارتش این کشور تجهیزات نظامی گسترده اعزام کرده و به عملیات پاکسازی این منطقه از بقایای گروهک تروریستی داعش ادامه داد.

منابع میدانی اعلام کردند که ارتش سوریه خسارت های سنگینی به باقی مانده گروهک داعش وارد کرده است.

از سوی دیگر یک عنصر مسلح از شبه نظامیان قسد در منطقه «العزبه» واقع در شمال دیرالزور به دست افراد مسلح ناشناس کشته شد.

به گزارش ایرنا، براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن صلح آستانه چهار منطقه امن در سوریه ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد، اما منطقه چهارم که ادلب استانی در شمال غربی سوریه و بخش هایی از استان های لاذقیه، حما و حلب را در بر می گیرد هنوز در دست گروه های تروریستی قرار دارد و گفته می شود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریر الشام (جبهه النصره) است.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد بدون خونریزی تروریست‌های مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که تا امروز رخ نداده است و تروریست ها در این منطقه هر از چندگاهی به نیروهای نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد