خبر فوری:

درخواست کنفرانس بریکس برای تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس

جمعه 30 تير 1402
13:46
درخواست کنفرانس بریکس برای تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس کنفرانس سران بریکس که روز پنجشنبه در پایان کار خود در پرتوریا پایتخت جمهوری آفریقای جنوبی برگزار شد، تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس را خواستار شد.

العالم – آفریقا

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فلسطین، این کنفرانس با مشارکت گسترده بین المللی از جمله هیئتی از سازمان آزادیبخش فلسطین به ریاست عزام آل احمد از اعضای کمیته اجرایی این سازمان و کمیته مرکزی جنبش فتح و سفیر سلمان الهرفی برگزار شد.

این کنفرانس طی جلسات خود قطعنامه ای درباره فلسطین صادر کرد که در آن خواستار اجرای قطعنامه های سازمان ملل متحد و شورای امنیت مرتبط با موضوع فلسطین از جمله قطعنامه 2334 برای حل مناقشه فلسطین و «اسرائیل» در چارچوب راه حل تشکیل دو دولت یا تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس شریف شد.

در حاشیه این کنفرانس، هیئت فلسطینی در چارچوب هماهنگی با آن با تعدادی از هیئت‌های احزاب شرکت‌کننده از جمله حزب کنگره ملی آفریقا، حزب کمونیست هم پیمان با آن و حزب حاکم بهارتیا جنتا در هند دیدار و در جریان اوضاع و تحولات مربوط به آرمان فلسطین و تجاوزات مستمر کابینه و ارتش رژیم صهیونیستی و گروه های شهرک نشین علیه ملت فلسطین قرار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد