تحلیلگر اسرائیلی: نیروی هوایی ارتش اسرائیل آمادگی خود را برای جنگ از دست داد

جمعه 30 تير 1402
18:40
تحلیلگر اسرائیلی: نیروی هوایی ارتش اسرائیل آمادگی خود را برای جنگ از دست داد در ادامه اعتراض به لایحه جنجالی تغییرات قضایی، بیش از 1000 نظامی اسرائیلی خدمت در ارتش را به حالت تعلیق درآوردند.

العالم - فلسطین اشغالی

الون بن دافید تحلیلگر نظامی کانال 13 رژیم صهیونیستی گفت: 1142 نظامی و افسر از جمله 513 خلبان از انجام خدمت نظامی در ارتش امتناع کردند و این بدان معناست که نیروی هوایی آمادگی خود را برای جنگ از دست داد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که هزار و ۱۴۲ نظامی ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی با ارسال نامه‌ای برای هرتزی هالوی رئیس ستاد ارتش و یوآو گالانت وزیر جنگ این رژیم اعلام کردند که درصورت ادامه روند تصویب لایحه تغییرات قضایی توسط کابینه خدمت خود را متوقف خواهند کرد.

رسانه های رژیم صهیونیستی تهدید این نظامیان به تمرد از خدمت را یک زلزله در ارتش رژیم اشغالگر ارزیابی کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت