اذعان مقام طالبان: داعش در افغانستان از سوی آمریکا حمایت می‌شود

شنبه 31 تير 1402
18:34
اذعان مقام طالبان: داعش در افغانستان از سوی آمریکا حمایت می‌شود
والی کابل اعلام کرد مدارکی در دست دارد که اثبات می‌کند گروه داعش در افغانستان از سوی ایالات متحده امریکا پشتیبانی می‌شود.

العالم - آسیا

به گزارش طلوع نیوز افغانستان، والی کابل گفت اسنادی در دست دارد که نشان می‌دهد داعش دست‌پرورده ایالات متحده امریکا است.

محمد قاسم خالد اظهار داشت: دشمن نمی‌خواهد که افغانستان و ملت مظلوم و رنج دیده آن آرام باشد و به شیوه‌های مختلف بعضی فتنه‌ها را ایجاد می‌کند. داعش یا خوارج! این هم یک فتنه است که از سوی امریکا تولید شده است.

این مقام طالبان در بخش دیگری از سخنان‌اش، گفت: هیچ اسناد و شواهدی مبنی بر کشته شدن رهبر شبکه القاعده در کابل وجود ندارد.

محمد قاسم خالد، کشته شدن «ایمن‌الظواهری» رهبر شبکه القاعده را در منطقه شیرپور شهر کابل رد می‌کند.

والی کابل در این باره چنین گفت: ادعای امریکا که می‌گویند که ما رهبر القاعده را در افغانستان از بین برده‌ایم، دروغ است، آنها نتوانستند اسناد و شواهدی معتبر در این مورد ارایه کند.

والی کابل در بخشی از سخنان‌اش همچنان از اعضای حکومت پیشین که در حال حاضر در خارج از کشور به سر می‌برند می‌خواهد تا دوباره به کشور برگردند و در آبادی کشور سهم بگیرند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم