کشته شدن ۱۶ شهروند سودانی بر اثر درگیری های امروز

شنبه 31 تير 1402
22:11
کشته شدن ۱۶ شهروند سودانی بر اثر درگیری های امروز دست‌کم ۱۶غیرنظامی در درگیری های امروز (شنبه) میان ارتش و نیروهای شبه نظامی واکنش سریع در سودان کشته شدند.

العالم - آفریقا

بنابر گزارش رسان های عربی، اتحادیه وکلای دارفور اعلام کرد این غیرنظامیان روز شنبه بر اثر اصابت خمپاره و موشک در جریان درگیری ارتش و نیروهای واکنش سریع در شهر «نیالا» در دارفور جنوبی جان باختند.

این اتحادیه با انتشار بیانیه ای خاطرنشان کرد: شهر نیالا و به ویژه محله های مسکونی «الوحده» و «کرری» به طور گسترده هدف اصابت خمپاره و موشک های ارتش و نیروهای واکنش سریع قرار گرفت.

اتحادیه مستقل وکلای دارفور نسبت به ادامه شلیک کور گلوله های خمپاره به سوی خیابان ها و منازل و هدف قرارگرفتن غیرنظامیان توسط تک تیراندازها هشدار داد و اضافه کرد: در صورتی که این وضعیت ادامه یابد، دارفور جنوبی وارد هرج و مرج همه جانبه می شود و در آینده نزدیک روی آرامش به خود نخواهد دید.

شدیدترین درگیری ها میان ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان که از نیمه آوریل آغاز شده است بیشتر در خارطوم پایتخت این کشور و مناطق اطراف آن و دارفور در غرب متمرکز است که حدود یک چهارم جمعیت سودان را در خود جای داده است.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد