نفت توقیف‌شده ایران بدون مشتری در سواحل تگزاس

چهارشنبه 4 مرداد 1402
00:30
نفت توقیف‌شده ایران بدون مشتری در سواحل تگزاس

خبرگزاری رویترز گزارش داده نفت توقیف‌شده ایران کماکان در سواحل تگزاس باقی مانده و شرکت‌ها تمایلی به تخلیه آن ندارند.

العالم - آمریکا

منابع بین‌المللی شامگاه سه‌شنبه گزارش دادند یک محموله نفت خام ایران که توسط ایالات متحده آمریکا توقیف شد بنا به دلایل مختلف از جمله بیم از انتقام تهران الان برای هشتمین هفته در سواحل تگزاس باقی مانده است.

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع مطلع از موضوع نوشته تمایلی به تخلیه این محموله توقیف‌شده وجود ندارد چرا که نماینده‌های تجاری نگرانند چنانچه کشتی‌ای این محموله را بردارد توسط مشتری‌ها تحریم خواهد شد.

«سوئز راجان» یک نفت‌کش تحت پرچم جزایر مارشال است که از تاریخ ۳۰ ماه مه (۹ خرداد) در ساحل «گالوستون» واقع در ۸۰ کیلومتری شهر «هیوستون»، پرجمعیت‌ترین شهر ایالت تگزاس لنگر انداخته، اما کارگزاران شرکت‌های کشتی‌رانی از قبول آن امتناع می‌کنند. این نفتکش به دلیل اندازه و وزنش نمی‌تواند وارد اسکله شود و لازم است نفت خام آن توسط کارگزاران شرکت‌های باربری به کشتی‌های کوچک‌تر منتقل شوند.

یک منبع به خبرگزاری رویترز گفت شرکت‌های کشتی‌رانی نگران هستند که چنانچه نفت خام ایران را به کشتی خودشان انتقال دهند دیگر خریداران نفت در سفرهای آینده از کشتی آنها استفاده نخواهند کرد.

وی با بیان اینکه این کشتی هنوز به دنبال شرکتی برای انتقال این محموله نفت خام است اضافه کرد: «تیم حقوقی ما گفت که ابدا این کار را نکنید.»

خبرگزاری رویترز نوشته شرکت‌های کشتی‌رانی بازرسی‌ها بر کشتی‌های اجاره‌ای خودشان را افزایش داده‌اند و احتیاط می‌کنند از نفت‌کش‌هایی که اقدام به انتقال نفت خام از کشورهای تحریم‌شده استفاده نکنند. در حالت معمول،شرکت‌ها سه یا چهار قرارداد ترابری آخر کشتی‌ها را چک می‌کنند.

یک کارشناس مسائل صنعت نفت در غرب به رویترز گفت ناتوانی در تخلیه محموله این کشتی تا حدی هم به دلیل بیم از انتقام ایرن است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد