نتانیاهو راه حل های سندیکاهای کارگری را رد کرد

پنج‌شنبه 5 مرداد 1402
07:52
کارشناسان معتقدند که ورود هستدروت یا سندیکای کارگران رژیم صهیونیستی به نبرد علیه اصلاحات قضائی نتانیاهو باعث تغییر اوضاع در این رژیم خواهد شد.

العالم – فلسطین اشغالی

آنان معتقدند که هستدروت دارای قدرت زیادی برای تاثیرگذاری بر روند اوضاع است به این دلیل که 60 درصد اقتصاد کشاورزی و 50 درصد صنایع سنگین در رژیم را در اختیار دارد.

جمعه التایه پژوهشگر امور رژیم صهیونیستی به خبرنگار شبکه خبری العالم گفت که همراهی هستدروت با معارضین سیاسی باعث فلج شدن کابینه نتانیاهو خواهد شد به این دلیل که صدها هزار کارگر و کارمند عضو آن هستند و این مساله بر شرکتهای صهیونیستی و موسسات تاثیرگذار است.

نهاد ابوغوش مدیر مرکز پژوهشهای مسار گفت که تصویب قانون اصلاحات قضائی باعث افزایش درگیری و تشدید بحران اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی در رژیم می شود.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد