آیت الله عیسی قاسم: تمام هدف انقلاب کربلا پیروزی اسلام است

شنبه 7 مرداد 1402
18:50
آیت الله عیسی قاسم: تمام هدف انقلاب کربلا پیروزی اسلام است
رهبر شیعیان بحرین در سخنانی به مناسبت روز عاشورای حسینی (ع) هدف از ایثار و فداکاری در حادثه کربلای معلی را پیروزی اسلام اعلام کرد.

العالم - بحرین

به گزارش پایگاه خبری العهد، آیت الله شیخ «عیسی قاسم» رهبر شیعیان بحرین در صفحه توئیتر خود نوشت: تمام هدف انقلاب کربلا، شهادت امام حسین علیه السلام، مراسم ها، منبرها و موکب‌های حسینی، ایثار و اشک ریختن‌ها، پیروزی اسلام و شکوه و حاکمیت آن در زمین است تا با نور پروردگارش بدرخشد و زندگی انسان را تعالی بخشد تا به کمال و سعادت برسد.

شیعیان بحرین امسال نیز به مانند سالهای گذشته با محدودیت‌های زیادی در برپایی مراسم و آیین های دینی به ویژه مراسم عاشورای حسینی رو به رو بوده‌اند، دولت بحرین همچنین طی این سالها شماری از سخنرانان و مرثیه سرایان را از فعالیت در تکایا و حسینیه‌ها منع کرده اما با وجود همه این محدودیت‌ها، شیعیان بحرین به برپایی این آیین ها و فعالیت های دینی ادامه می‌دهند.

اخیرا منابع خبری از اقدام مسئولان امنیتی بحرین در جمع آوری تعدادی از نمادهای محرم و پرچم های عاشورایی از خیابان های این کشور خبر داده بودند.

به گزارش ایرنا، نیروهای امنیتی بحرین تعدادی از پرچم ها و بیرق های مربوط به سوگواری ایام محرم را در خیابان های این کشور جمع آوری کردند.

0% ...

آخرین اخبار

کلاس‌های درس در قدس؛ جبهه جدید نبرد علیه اشغالگری


شهادت یک فلسطینی در قدس اشغالی


فرار گسترده نظامیان اوکراینی از دوره‌های آموزشی در لهستان


سقوط هواپیما در آمریکا


سناتور آمریکایی خواستار برکناری هگست شد


حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری


ترامپ سرپرست وزارت نیروی زمینی ارتش را منصوب کرد


مخالفت دولت عراق با تمدید حضور نظامیان خارجی


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان