حمله پهپادهای کامیکازه‌ روسیه به اهداف اوکراین در «خارکی‌یف»

يکشنبه 8 مرداد 1402
18:43
حمله پهپادهای کامیکازه‌ روسیه به اهداف اوکراین در «خارکی‌یف»
در ادامه تقابل پهپادی روسیه با اوکراین، پهپادهای کامیکازه روسیه به اهداف اوکراین در استان «خارکی‌یف» حمله کردند.

العالم - اروپا

در ادامه تقابل نیروهای روسیه و اوکراین، پهپادهای انتحاری روسیه روز یکشنبه اهدافی را در خاک اوکراین مورد اصابت قرار دارند.

به گزارش وبگاه «پراودا» یگان هوا فضای روسیه با چهار پهپاد کامیکازه به اهداف اوکراین در استان «خارکی‌یف» حمله کردند و به خانه های شخصی آسیب رساندند. مقامات اوکراینی مدعی شدند که روسیه با هواپیماهای بدون سرنشین خود به مناطق مسکونی حمله کرده است، حمله ادعایی اوکراین تلفات جانی نداشته است.

در ادامه نبرد پهپادی روسیه و اوکراین، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که اوکراین با بیش از ۲۵ پهپاد به «مسکو» و «کریمه» حمله کرد که تمامی پهپادها با پدافند هوایی یا جنگال «جنگال الکترونیک» از بین رفت و یک نفر نیز مجروح شد.

اطلاعات فاش شده نشان می‌دهد که روسیه تسلیحات هدایت شونده آمریکا مجهز به «جی پی اس» را که به اوکراین داده شده است، با کمک جنگال منحرف می‌کند.

«کارلسون» افسر سابق جنگ الکترونیک آمریکا گفت از اینکه روس‌ها می‌توانند انواع بمب‌ها و پهپادهای را از کار بیاندازند یا منحرف کنند، نباید تعجب کرد. «جیمز لوئیس»کارشناس فناوری در اندیشکده «مرکز مطالعات راهبردی» در «واشنگتن دی سی» نیز گفت ، روس‌ها ن دارای مسدودکننده‌های پیچیده‌تری هستند که می‌توانند فرکانس‌های خاصی را مسدود کنند.

چندی قبل سازمان امنیت وهمکاری در اروپا که بر تقویت نظامی روسیه قبل از تهاجم فوریه نظارت داشت به استقرار تعداد زیادی سامانه جنگال روسیه در شرق اوکراین اشاره کرد.

به گزارش فارس، خلبانان جنگنده نیروی هوایی اوکراین اولین کسانی بودند که اثرات تشدید پارازیت روسیه را احساس کردند. هنگامی که یگان‌های جنگال روسیه شروع به استقرارکردند، خلبانان اوکراینی دریافتند اغلب ارتباطات هوا به زمین و هوا به هوا و تجهیزات ناوبری اختلال می‌شود و رادارشان از کار می‌افتد.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا