خروج نیروهای اتمیس از سومالی در ماه سپتامبر آینده

يکشنبه 15 مرداد 1402
14:12
خروج نیروهای اتمیس از سومالی در ماه سپتامبر آینده مسوولان بلندپایه نظامی در هیات تحول اتحادیه افریقایی در سومالی (آتمیس)، مرحله اول از عقب نشینی این نیروها از سومالی را که در ژوئن گذشته اجرا شد، بررسی کردند.

العالم - آفریقا

عقب نشینی نیروهای اتمیس که موفق به آزادسازی بخش هایی از مرکز و جنوب سومالی از اشغال جنبش تروریستی الشباب شدند،‌ شامل خروج ۲ هزار سرباز وتحویل ۶ پایگاه عملیات پیشرفته به نیروهای امنیتی سومالی بود که بر اساس قطعنامه های ذیربط شورای امنیت (2628، 2670، 2687) صورت گرفت.

شرکت کنندگان دراین نشست ۴ روزه که تحت عنوان «تقویت همکاری به منظور اجرای سامانه های عملیات اتمیس» در موگادیشو پایتخت سومالی برگزار شد، شامل فرماندهان یگان های ۵ کشوری است که در قالب اتمیس نیرو به سومالی اعزام کرده اند و این کشورها شامل کنیا ، اوگاندا ، جیبوتی ، اتیوپی و بروندی هستند.

ریاست این نشست را ژنرال اوکدینگ فرمانده هیات تحول اتحادیه آفریقا برعهده داشت.

شرکت کنندگان دراین نشست،‌ سازوکارهای مرحله دوم از خروج این نیروها را در سپتامبر آتی و نیز عملیات نظامی مشترک علیه جنبش تروریستی الشباب را بررسی کردند.

در مرحله دوم عقب نشینی نیروهای اتمیس قرار است که ۳۰۰۰ نیرو از سومالی خارج شوند. انتظار می رود که در سپتامبر آینده این مرحله تکمیل شود.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان