زخمی شدن ده ها فلسطینی در حمله اشغالگران صهیونیست به اردوگاهی در نابلس

سه شنبه 17 مرداد 1402
11:07
زخمی شدن ده ها فلسطینی در حمله اشغالگران صهیونیست به اردوگاهی در نابلس در جریان یورش بامداد امروز سه شنبه نیروهای اشغالگر به اردوگاه عسکر واقع در شرق نابلس در کرانه باختری رود اردن، ده ها شهروند فلسطینی بر اثر اصابت گلوله و خفگی با گاز سمی و اشک آور مصدوم یا مجروح شدند.

العالم - فلسطين اشغالی

به گزارش خبرگزاری فلسطینی وفا، احمد جبرئیل مدیر اورژانس و هلال احمر نابلس گفت: 58 شهروند دچار خفگی گاز و دو شهروند بر اثر ترکش گلوله مجروح و نفر سوم نیز در اثر سقوط مجروح شدند. کمک های میدانی لازم به آنها ارائه شد.

خبرنگار العالم گزارش داد نیروهای زیادی از ارتش رژیم اشغالگر برای تخریب منزل شهید عبدالفتاح خروشه به منطقه شرقی نابلس به سمت اردوگاه عسکر هجوم بردند که با خشونت یک خانواده 5 نفره را تخلیه کردند و درگیری بین ده ها جوان فلسطینی و سربازان اشغالگر رخ داد.

شایان ذکر است، شهید عبدالفتاح خروشه (49 ساله) هفتم مارس در جریان حمله به اردوگاه جنین بر اثر اصابت گلوله نیروهای اشغالگر به شهادت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو