ترامپ: بایدن میلیون‌ها دلار از چین رشوه گرفته است

پنج‌شنبه 19 مرداد 1402
11:30
ترامپ: بایدن میلیون‌ها دلار از چین رشوه گرفته است
رئیس‌جمهوری سابق آمریکا گفت که معتقد است رئیس‌جمهوری کنونی کشورش «از ترس چین میخکوب» شده است، زیرا آنها «میلیون‌ها و میلیون‌ها دلار» به او پول می‌پردازند.

العالم - آمریکا

به گزارش خبرگزاری روسی "اسپوتنیک"، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا با انتقاد از جو بایدن دموکرات گفت: معتقدم که ما یک رئیس‌جمهور سازشکار داریم. من معتقدم که او از ترس چین میخکوب شده زیرا آنها می‌دانند که چقدر پول به بایدن داده شده و آنها می‌دانند که این پول کجاست.

ترامپ در مصاحبه با وب‌سایت نیوزمکس گفت: تا به امروز فکر می‌کنم ۳۲ میلیون دلار به حساب‌های او و حساب‌های مختلف خانواده بایدن رفته است. این مبلغ هنگفتی است و هیچ کاری درباره آن انجام نشده. این رشوه بود و من متعجبم که هیچ‌وقت کاری درباره آن انجام نشده است. بایدن خیلی از چین می‌ترسد و علت ترس او، به اعتقاد من، این است که آنها حجم هنگفتی پول به او داده‌اند و بایدن نمی‌خواهد مردم درباره آن چیزی بفهمند.

این رئیس‌جمهوری سابق آمریکا مدعی شد که معتقد است چین «بسیار بیشتر از این» به بایدن‌ها پرداخت کرده است.

ترامپ گفت: شما به دانشگاه پنسیلوانیا نگاه کنید و ببینید که در آنجا چه می‌گذرد؛ جایی که چین میلیون‌ها میلیون دلار پول به مرکز بایدن می‌پردازد. حدس می‌زنم آنها سالانه یک میلیون دلار یا ۹۹۹ هزار دلار به او می‌پردازند یا پرداخت کرده‌اند. اگر اینطور باشد، به این ترتیب شما مجبور نیستید او را سرزنش کنید چون زیر یک میلیون دلار است.

دونالد ترامپ معتقد است که چین به جو بایدن، رئیس‌جمهوری کنونی آمریکا «هزینه‌ای» پرداخته است، زیرا ترامپ «کسی را تا این حد در برابر چین ضعیف ندیده است».

او همچنین به افزایش نفوذ پکن در کوبا و آمریکای جنوبی طی سه سال گذشته اشاره داشت.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور